Deletedmom_33 kullanıyorum saati saatine dakika bile geçirmiyorum sadece yatıyorum inşallah cuma günü gittiğimde bebeğimi duyarım içim rahatlar🙏🏻

beyzaa11 hiç ağlama stres yapma brnde agladikca daha çok arttı sakin olmaya çalış ve dua et bende kanama alanı olmuştu dediğim gibi o sırada bide minigim kalp atışını ilk defa duyduk çok duygulandım bı oh çektim eminim senin bebiste iyidir inşallah 🥰

Anne88 içime biraz su serptiniz inşallah bende duyarım sizin gibi şu çektiğim çileye değer çok sağolun gerçekte sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım allahın izniyle 🐣🙏🏻

beyzaa11 inşallah duyarsın dualarım seninlr bana mutlaka yaz doktora gidince canm 🤲 Aminn

Lgel koyu kırmızı renkte çok özür dileyerek söylüyorum biraz akıntı kan karışık şekilde geliyor ped koydum ona çok kirletmiyor ama peçete ile sildiğimde geliyor

• Lgel bunu yanıtladı.

beyzaa11 korkma tstlm o bende de oluyor. Bebek yerleşiyor o iceride kalan kan. Tabi bana da igne ve progestan fitil verdi kullanıyorm kafama takmiyorum cunku bebek iyi

Lgel içime su serptiniz çok teşekkür ederim ben hap şeklinde günde 3 defa yutarak kullanıyorum şuan azaldı kanama keyfim yerine geldi bebeğimin minik kalbini de duyarsam çok daha iyi hissedicem🐣

beyzaa11 bugün doktora gittim fakat kesenin biraz aşağıya kaydığını söyledi çok moralimi bozdu doktorun ağzından cımbızla laf aldık çok keyfimi kaçırdı gerçekten doğru düzgün bakmadı bile

beyzaa11 nedebn olmuş peki bence sen çok iyi dinlen hiç ayakta kalma ve doktorunu değiştir ona göre biseyler yaparlar herşeyin bı çaresi vardır rabbim yardımcın olsun benimde kese alanı da kanama olusmus iki gün lekelenme geldi de şimdi ne durumda bilmiyorum bende korkuyorum inşallah gecicek bu zor günler ..

Anne88 evet direk doktorumu değiştirdim kesenin aşağı kaydığı felan olmadığını söyledi alttan ultrasonla kese ve içerisinde bebeği gördük sadece biraz olması gerekenden küçük duruyor dedi doktorum pazartesi tekrardan gidicez inşallah gelişir o zamana kadarr

Merhaba arkadaşlar
                  İkinci hamileliğim benimde 4 yaşında oğlum var risksiz geçirmiştim süreci
                  Ama şuan 6+5 ilk defa bugün ultrasona gittim devlet hastanesine ultrasonda kanama kesesi göründü doktorum DUPHASTON başlattı kullanananız var mı acaba
                  Bir kanamam fln yok olursa acilden gidicem olmazsa 15 gün sonra kontrol dedi
                  İlk hamileliğimde özele gidiyordum salı günü icin randevu aldım insallaj kaydolmuştur kanama kesesi 🙏hepimizin bebişlerni korusun rabbim

Kalp atışını duydum bu arada 🥰insallah sorunsuz kavuşuruz

beyzaa11 mrh benimde kanamam oldu 6 haftalık bel ağrım çoktu doktora gittim yağlı bi iğne vurdular 1 saat sonra bebeğim düştü kürtaj oldum eğer sağlıksız ise gebelik ztn ne olursa olsun düşüyor vücut bebeği sağlıksz diye kabul etmiyor. Eğer kese duruyor ise kanama fazla değilse lütfen sadece dinlenin ilaçlarınızı iÇin Allah’ın dediği olur ben şimdi yine hamileyim 7 haftalık darısı inş size olur geçmiş olsun

Banuclk hayırlısıyla kucağına al canm bana da yağlı bı iğne vurdular kanama dan sonra inşallah gecer iki gün sürdü kanama da geçti şuan çok şükür