PrensesAnnesi4 normla doğum beklediğim için tamamını okudum hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah darısı bize sizin gibi az acılı olur umarım 🙏🏻 Bu arada devlet mi özel mi sadece ebe girdi dediniz o yüzden soruyorum
Normal doğum hikayem (37+1)👩👧🐥
PrensesAnnesi4 yaşadım sanki okurken kıız Allah bağışlasın 🥲🥲🥲🥲🌺🧿🧿
PrensesAnnesi4 Demekki abarttıkları kadarda değilmiş normal doğum demi🙂
PrensesAnnesi4 maşallah cnm iyiki yazmisin içimi rahatlattin vallah benim ilk dogmum olucak normal olucak böyle yorumlar okuyunca korkularım azaliyo vallah Allah’ım banada böyle doğum nasip etsin inşallah bana dua edermisin cnm 37+6 olduk artk bizde hiç bir belirti yok ben çok yoruldum artk geceleri yatamıyorm yürümekte oturup kalkmkta zorlanıyorum vallah bnde sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum bu arada kaç kilo doğdu bebis cnm Allah analı babalı büyütsun 🥰🙂
Ay okurken bi korktum bi çok güldüm rabbim size bağışlasın inşallah bende bi an önce gelsin istiyorum artık ağrılara dayanamıyorum bu ikinci gebeligim 34+5 im ne yapsam doğumu hizlandirabilirim
Minigim24 Amin inslh canim 🙏 ilkide normal dogum
Zadekuzu insallah canim ALLAH bir sancida kurtarsin 🙏
Fulyaaa1 Amin insallah 🙏💗 Kontrollerimi ozelde yaptiriyordum iki dogumumda devlette oldu
Acemianne__ Amin İnsllah canim 🙏🤭
aylmz00 İnanin degil tabiki her dogumun zorlugu vardir sancisi vardir ama korkulacak abartilacak birsey yok kendine guven ALLAHA sıgın yeterli 🙏💗
Nazarozcan Amin canim inslh ALLAHİM seni ve hamis annelerimizi bir sancida kurtarsin inslh 🙏💗 3.100 dogdu kızım 🧿💗
PrensesAnnesi4 aayy çok güzel maşallah ya sağlıkla büyütürsün inşallah annesi🥰 Bende normal doğum istiyorum ama rabbim hangisini nasip ederse artık 🙏 Rabbim herkese bu süreçte kolaylık versin hayırlısı olsun☺️❤️
Emine1233 Amin inslh canim 🙏 37 den sonra doktorunada danış tabi squat pilates ve merdivene baslayabilirsin .
pusatmom35 Amin inslh kuzum 💗🙏
PrensesAnnesi4 çok duygulandım ya maşallah 😇
PrensesAnnesi4 Ayy sonunda hayal mihra ismini duyunca ağladım ben de kızımın adını MİHRA koyacağım şu an 36+6 haftalığız Rabbim o güzel duyguyu bana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Valla ben de bi güldüm bi ağladım sayenizde 😂😂 yaşadım resmen sizinle o anı 🤗 Allah hepimize böyle doğum nasip etsin inşallah. Ben de normal doğum istiyorum o yüzden sadece böyle pozitif normal doğum hikayelerini okuyorum 🥰🥰 hayırlısı olsun hakkımızda🙏🏻 Sizin de gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyüsün kızınız 🙏🏻🙏🏻