Fulyaaa1 Amin insallah 🙏💗 Kontrollerimi ozelde yaptiriyordum iki dogumumda devlette oldu

aylmz00 İnanin degil tabiki her dogumun zorlugu vardir sancisi vardir ama korkulacak abartilacak birsey yok kendine guven ALLAHA sıgın yeterli 🙏💗

PrensesAnnesi4 aayy çok güzel maşallah ya sağlıkla büyütürsün inşallah annesi🥰 Bende normal doğum istiyorum ama rabbim hangisini nasip ederse artık 🙏 Rabbim herkese bu süreçte kolaylık versin hayırlısı olsun☺️❤️

PrensesAnnesi4 Ayy sonunda hayal mihra ismini duyunca ağladım ben de kızımın adını MİHRA koyacağım şu an 36+6 haftalığız Rabbim o güzel duyguyu bana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Valla ben de bi güldüm bi ağladım sayenizde 😂😂 yaşadım resmen sizinle o anı 🤗 Allah hepimize böyle doğum nasip etsin inşallah. Ben de normal doğum istiyorum o yüzden sadece böyle pozitif normal doğum hikayelerini okuyorum 🥰🥰 hayırlısı olsun hakkımızda🙏🏻 Sizin de gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyüsün kızınız 🙏🏻🙏🏻

PrensesAnnesi4 ay baslarda güldüm kadin fosur fosur uyuyordu falan yazdiginzi yerde en sonda amaa yaklasik 10 dakikadir agliyorum🥺🥺🥺🥺🥺 allahimm bizede nasip etsin yavrumuzla saglikla kavuşmayı hayirli olsun 🐣🌸

PrensesAnnesi4 Duygulandım🥺 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin evladını yanından hiç ayırmasın inşallah devlettemi doğum yaptın canım