aylmz00 İnanin degil tabiki her dogumun zorlugu vardir sancisi vardir ama korkulacak abartilacak birsey yok kendine guven ALLAHA sıgın yeterli 🙏💗

PrensesAnnesi4 aayy çok güzel maşallah ya sağlıkla büyütürsün inşallah annesi🥰 Bende normal doğum istiyorum ama rabbim hangisini nasip ederse artık 🙏 Rabbim herkese bu süreçte kolaylık versin hayırlısı olsun☺️❤️

PrensesAnnesi4 Ayy sonunda hayal mihra ismini duyunca ağladım ben de kızımın adını MİHRA koyacağım şu an 36+6 haftalığız Rabbim o güzel duyguyu bana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Valla ben de bi güldüm bi ağladım sayenizde 😂😂 yaşadım resmen sizinle o anı 🤗 Allah hepimize böyle doğum nasip etsin inşallah. Ben de normal doğum istiyorum o yüzden sadece böyle pozitif normal doğum hikayelerini okuyorum 🥰🥰 hayırlısı olsun hakkımızda🙏🏻 Sizin de gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyüsün kızınız 🙏🏻🙏🏻

PrensesAnnesi4 ay baslarda güldüm kadin fosur fosur uyuyordu falan yazdiginzi yerde en sonda amaa yaklasik 10 dakikadir agliyorum🥺🥺🥺🥺🥺 allahimm bizede nasip etsin yavrumuzla saglikla kavuşmayı hayirli olsun 🐣🌸

PrensesAnnesi4 Duygulandım🥺 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin evladını yanından hiç ayırmasın inşallah devlettemi doğum yaptın canım

PrensesAnnesi4 hem güldüm hem ağlayarak okudum darısı bizim başımıza olsun. Göz aydınlığınız olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🥲

PrensesAnnesi4 kız Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah beni hem güldürdün hem korkuttun😄İnşallah şu horul horul uyuyan kadın gibi rahat doğururum bende ne güzel öyle uyu uyan doğur 😄inşallah benim yanımda öyle çok bağırmazlar insan çevreden daha korkar ama aklımda yine de tek hedef var bu çocuk çok eninde sonunda çıkacak bu kadar net 😄

5 gün sonra

PrensesAnnesi4 Ay maşallah, Allah evlatlarınızla sizi çok mutlu etsin inşallah. Hikayenizi okurken adeta ilk doğumumu yaşadım. Size bir sorum olacak, ilk doğumunuz nasıldı? İkinciden daha mı zordu yoksa kolay mıydı?