Acemianne__ Amin İnsllah canim 🙏🤭
Normal doğum hikayem (37+1)👩👧🐥
aylmz00 İnanin degil tabiki her dogumun zorlugu vardir sancisi vardir ama korkulacak abartilacak birsey yok kendine guven ALLAHA sıgın yeterli 🙏💗
Nazarozcan Amin canim inslh ALLAHİM seni ve hamis annelerimizi bir sancida kurtarsin inslh 🙏💗 3.100 dogdu kızım 🧿💗
PrensesAnnesi4 aayy çok güzel maşallah ya sağlıkla büyütürsün inşallah annesi🥰 Bende normal doğum istiyorum ama rabbim hangisini nasip ederse artık 🙏 Rabbim herkese bu süreçte kolaylık versin hayırlısı olsun☺️❤️
Emine1233 Amin inslh canim 🙏 37 den sonra doktorunada danış tabi squat pilates ve merdivene baslayabilirsin .
pusatmom35 Amin inslh kuzum 💗🙏
PrensesAnnesi4 çok duygulandım ya maşallah 😇
PrensesAnnesi4 Ayy sonunda hayal mihra ismini duyunca ağladım ben de kızımın adını MİHRA koyacağım şu an 36+6 haftalığız Rabbim o güzel duyguyu bana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Valla ben de bi güldüm bi ağladım sayenizde 😂😂 yaşadım resmen sizinle o anı 🤗 Allah hepimize böyle doğum nasip etsin inşallah. Ben de normal doğum istiyorum o yüzden sadece böyle pozitif normal doğum hikayelerini okuyorum 🥰🥰 hayırlısı olsun hakkımızda🙏🏻 Sizin de gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyüsün kızınız 🙏🏻🙏🏻
PrensesAnnesi4 normal doğum önerirsin o zaman dmi 🥰
PrensesAnnesi4 canım devlet hastanesinde mi doğurdun ben devlette doğurmaya çok korkuyorum
PrensesAnnesi4 ay baslarda güldüm kadin fosur fosur uyuyordu falan yazdiginzi yerde en sonda amaa yaklasik 10 dakikadir agliyorum🥺🥺🥺🥺🥺 allahimm bizede nasip etsin yavrumuzla saglikla kavuşmayı hayirli olsun 🐣🌸
PrensesAnnesi4 Duygulandım🥺 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin evladını yanından hiç ayırmasın inşallah devlettemi doğum yaptın canım
PrensesAnnesi4 okurken agladım ya😣
PrensesAnnesi4 teşekkür ederim 😊
PrensesAnnesi4 maşallah ona 🥰🤲
PrensesAnnesi4 hem güldüm hem ağlayarak okudum darısı bizim başımıza olsun. Göz aydınlığınız olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🥲
PrensesAnnesi4 kız Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah beni hem güldürdün hem korkuttun😄İnşallah şu horul horul uyuyan kadın gibi rahat doğururum bende ne güzel öyle uyu uyan doğur 😄inşallah benim yanımda öyle çok bağırmazlar insan çevreden daha korkar ama aklımda yine de tek hedef var bu çocuk çok eninde sonunda çıkacak bu kadar net 😄
PrensesAnnesi4 Ay maşallah, Allah evlatlarınızla sizi çok mutlu etsin inşallah. Hikayenizi okurken adeta ilk doğumumu yaşadım. Size bir sorum olacak, ilk doğumunuz nasıldı? İkinciden daha mı zordu yoksa kolay mıydı?