Çiğer geliştirici iğnemi vurdurmaya gidiyorum😔
MehmetZehraKarakurt
Böyle bir konuda hiç kimseyle ortaklığımız olsun istemezdim. Üzüldüm 😞 allah sabrını versin. Bu evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlık ve mutlulukla kalın.
Böyle bir konuda hiç kimseyle ortaklığımız olsun istemezdim. Üzüldüm 😞 allah sabrını versin. Bu evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlık ve mutlulukla kalın.
Pelinnnn amin inşallah yarın dogumum ve inşallah sağlıkla alırız 🤲🏻🤲🏻
Canım Allah’ın izni ile hiç birşey olmaz hiç üzülme hiç korkma sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun bende 27 haftalık prematüre annesiyim ikizlerim vardı tekini kaybettim teki de hayatta kalma sebebim oldu vardır her işte bir hayır şuan senin duygularını ne hissettiğini ne düşündüğünü az çok anlayabiliyorum Allahım yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsın kutucuğunu kucağına bol bol dua et 😇🙏🏻
Pelinnnn okurken tum tuylerim diken diken oldu rabbim tekrar yasatmasin cok uzgunum ne diecegimi bilemedim
ikizlerimveannesi aynen canım sürekli dua ediyorum allahın izniyle sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimiz iyi düşünelim iyi olsun
Gubse82 36 hafta erken doğum olmuyor bebek gayet iyi oluyo o iğneyi ihtimal olarak vuruyolar korkmana gerek yok cnm
36hafta 40hafta arası normal karsılanan haftalar neden bukadar telaş yapıp kendinizi ve bebeğinizi üzüyorsunuz anlamış değilim suan kucağınıza alsanız bile sorunsuz bir şekilde Doğum gerçekleştirip kucağına alırsın yani bebeğini bence zehir etme kendine
Gulseninannesi 2 doz 4 hafta önce 1 dozumu doğum dan önce oldum
Deletedmom15257 sağol cnm benim ama iğne beni mahfetti o kesin
Twinsmom66 bana inanılmaz yan etki yaptı iğne
Pelinnnn okurken bu kadar üzüldüysem sizi düşünemiyorum :( Allah yardımcınız olsun
MehmetZehraKarakurt
Doğum oldu mu, merak ettim, iyi Haberler alalım sizden de.
Doğum oldu mu, merak ettim, iyi Haberler alalım sizden de.
azemannesi
Empatiniz için teşekkürler, güzel günler dilerim, hayırlı doğumlar size de.
Empatiniz için teşekkürler, güzel günler dilerim, hayırlı doğumlar size de.
Gubse82 evet çok.agriyo