Gubse82 Küçük değil kuzum maşallah ben 30+3 üm ve erken alma durumları var dr a 36 ya dayanabilirmiyim diye soruyorum.
Canım Allah’ın izni ile hiç birşey olmaz hiç üzülme hiç korkma sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun bende 27 haftalık prematüre annesiyim ikizlerim vardı tekini kaybettim teki de hayatta kalma sebebim oldu vardır her işte bir hayır şuan senin duygularını ne hissettiğini ne düşündüğünü az çok anlayabiliyorum Allahım yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsın kutucuğunu kucağına bol bol dua et 😇🙏🏻
Gubse82 36 hafta erken doğum olmuyor bebek gayet iyi oluyo o iğneyi ihtimal olarak vuruyolar korkmana gerek yok cnm
    36hafta 40hafta arası normal karsılanan haftalar neden bukadar telaş yapıp kendinizi ve bebeğinizi üzüyorsunuz anlamış değilim suan kucağınıza alsanız bile sorunsuz bir şekilde Doğum gerçekleştirip kucağına alırsın yani bebeğini bence zehir etme kendine
    Gubse82 ben o haftayı göreyim diye dua ediyorum. Son zamanlarda çok kasılıyorum 33+3 daha bugün :(
    Gubse82 bende dün oldum bugünde 2. Dozu olcam napti ki
      Esen nabzın düştü miğde bulantısı ve ayakta inanılmaz ödem ama bugün daha iyiyim merak etmeyin yarında ameliyat oluyorum zaten
      • Esen bunu yanıtladı.
        Gubse82 bende bisey yapmadi dün vururdum bugünse vururdum biraz haraketleri azaldı sanki bende ondan korkuyorum. Hayırlı doğumlar insallah