Pelinnnn İnan’ın gözüm doldu iş yerindeyim evde olsaydım oturur ağlardım ama herşey Allahtan. Allah sebep olanları cezalandırır zaten sizi bekleyen bir meleğiniz var öbür dünyada inşallah sizden şefaatçi olur aylarca karnınızda taşımışsınız. Resmen Bebek katili adam. Şimdi kaç aylık hamilesiniz Peki. Allah bebeğinizi bağışlasın inşallah
    @Gubse82 canım ben 34 haftalığım bende ciğer geliştirici iğne vuruldum bukadar üzülme moralimizi iyi tutmalıyızki bebeklerimize sağlıkla bakabilelim rabbim yardımcımız olur
    deletedmom321
    Ağlamayın lütfen, bilinçlenelim diye yazdım sadece.
    Şimdi 34+4 teyim. Eylül gibi Doğum bekliyorum. İnşallh her şey iyi güzel olacak.
    Tedirginliğim had safhada da olsa bu güzelliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
    Empatiniz için teşekkürler.
      Gubse82 bende 35 +4 doğum yaptım ciğer geliştirici hayatımızı kurtardı bi ikizlerinden birisi süt kaçtığı için boğazına kuvoz e girdi diğeri girmedi 1900 olmasına rağmen üzülme hemen toparliyoalr
        Gubse82 36. Haftadan snra doğan bebek erken doğum sayilmaz cnm moralini bozma insalh sağlıkla kucağına al bebisini
        Gubse82 Hiç ağlama,şükret canım..Çok erken bir zaman değil,çok şükür bu haftaya gelebilmişsin,o yüzden için rahat olsun..
        Benim 20. haftadan beri erken doğum riskim var ve ciğer geliştirici iğneyi 24.haftada vuruldum.Gün saya saya 34. haftama geldim.Doktorum 32.haftadan sonra gelse bile korkma artık,bebek 2 kilonun üzerine çıktı mı risk kalmıyor dedi de rahatladım biraz..
        Pelinnnn ahh çok üzüldüm allah bidaha ayasatmasin ınsallah. Dehşet içinde okudum. Bi doktor neden doğum zamanı dogumhanede olmaz ebe yatıracaksa doğumu doktora niye para veriyoruz. Eşim ve annem hep ısrar ediyorlar sezaryan ol risk alma diye zor bi hamilelik geçiriyorum zaten normalin riski yüksek diye şimdiye kadar direnmiştim ama şuan sezaryan olmayı düşündüm diyebilirim. Acaba kordon dolanmasaydi da tutsaydın yine böyle mi olurdu. Yada sadece kordon dolanıp hemen doğursaydın. Sende ne çok sormuşsun bi soruları kendine zaten değil mi. Ne desek boş kelimeler kifayetsiz
          Afdemir neden patladı ki acaba durduk yere mi. Bende sizin kadar olmasada zor bi hamilelik geçirdim ve halada geciriyorum bana hep 28den sonra riskler azaliyo dediler boyle olmasina gercekten cok uzuldum allah bidaha yasatmasin. Hicbir anneye evlat acısı göstermesin şu mübarek gün duamdir
            Flz bebişin solunum yada bi bşka sıkıntısı yoksa küveze almıyorlar kilo çokta önemli deqil
            Esen
            Evet, kafamda deli sorular diyor ya şarkı ben yaklaşık on beş aydır bunlarla oyalanıyorum, soruyorum cevap alamıyorum tabi.
            Doğal olanı en makbulü evet ama cesaretim yok şimdi, yapamam sanırım. Psikolojisi de cabası.
            Risk var evet inşallah iyi olur 🙂
              Gubse82 cnm hiç üzülme ablam 7 aylık doğum yaptı ve 1 kiloydu bebek simdi 2 yasında inşaallah bir şey olmaz
              Pelinnnn haklisin yüreğin yangın yeri. Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi merhametli insanlarla karşılaştirsin insallah
              ikizlerimveannesi merhaba bende ikizlere hamileyim 26 hafta erken doğum dedi doktorum 28 haftalık olunca iğne yapılacak ciğer geliştirici 36 haftayı bulsun diye dua ediyorum allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
                Gubse82 benim 35 haftalık dogdu ve h bir şey olmaz sadece 2 gün yenidoganda yattı oda solunum sıkıntısından merak etme bişey olmaz
                Gubse82 ayni durumdayiz 34 te baanada erken dogumm riski var denildi 2 gun yattim hastenede ciger gelistirici igne vuruldum ciktim pazartesi gunu bugun tekrar geldim dktra sancim cikti sanciyi durdurmak icin seru mtakildi bu gecede yatıcam 34+5 im suan dua edelim miniklerimiz iyi olsun
                Gubse82 ben 27hafta 1günlük oldum hastanede yer olsa bugün yatış yapılıp ciğer geliştirici iğne olucam haftan sorun edicek kadar küçük deyil Allahın izniyle umutsuz olma bence ben senin haftana kadar gelsem şükür diycem
                DemetDoan inşallah bize de o haftaları görmek kısmet olur en büyük korkularımdan biri gelişimlerini tamamlayamadan doğmaları😔
                  Ntugba durumu nasıl bebeğin 30 haftalık kaç kilo doğdu kaç gğn küvözde kldı ?