Ozgun sağol cnm benim kordonu boğazına dolanmış ve iki tarafdan sıkıştığı için dönemiyor ya ondan da çok korkuyorunn
Gubse82 hepimiz anne adayıyız burda
Sadece iyi niyetimden dedim üzülmeyin herşeyin bir çözümü vardır bunu unutmamak gerek 🤰🏻
Gubse82 keşke bizde o haftaları görebilsek hiç ihtimalim yok 31 haftamı yeni bitirdim nişanım da geldi doğumu bekliyorum
Esen birden doktorda kontrole gtmişken masada damarım patladı durduramadılr kanamayı yakmak zorunda kaldılar canm. Rabbim göstermesn kimseye zor gerçktn dua et bol bol inşaAllah sağlıkla alırsn kucağına canm 🙏
    Afdemir çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin bidaha göstermesin ınsallah. 😔 amin teşekkür ederim gecem gunduzum dua ile geçiyor allah bağışlar insallah
    Gubse82 36 çok normal ben 34 ama sancım çıktı iğne Vural’ım demedi ama
    Gubse82 bizde aynıyız 36+3 oluyoruz yarın inşallah ve doğum olucak bugün vurulduk iki doz sabah iki doz akşam ama gerçekten tedirgin olma rahat ol bebek çok etkileniyor anneden zaten en tehlikeli zamanları attık inşallah sende de bende de hiçbir hamile de de küvet sorunu olmaz çok zor biliyorum ben 37+3 de diğer bebeğimi doğum yaptım kanala sıkılmış pisliğini yemiş kaybettim böyle birşeyi kimse yaşamasın inşallah bekleyip böyle olmaktansa erken alınması daha mantıklı geliyor içini ferah tut inşallah sağsalim alırız🤲🏻🤲🏻🤲🏻
    Pelinnnn sanki kendim yaşadıklarımı okurmuş gibi okudum bende 15 mayıs ta kaybettim bebeğimi 37+3 deydik ve Sezeryan oldum bebek kanala sıkışmış ve doktor ihmali pisliğini yemiş di çok zor ne yarası ne acısı kapanmaz rabbim size de sabır versin şimdi 36+3 deyiz ve korkudan 37 ye bırakmak bile istemiyorum hayırlısıyla etken gelsin aynı şeyleri yaşamayayım istiyorum Allah’ın izniyle🤲🏻🤲🏻🤲🏻Rabbim hiçbir anne yi evladıyla sınamasın inşallah
      Gubse82 Küçük değil kuzum maşallah ben 30+3 üm ve erken alma durumları var dr a 36 ya dayanabilirmiyim diye soruyorum.
      Canım Allah’ın izni ile hiç birşey olmaz hiç üzülme hiç korkma sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun bende 27 haftalık prematüre annesiyim ikizlerim vardı tekini kaybettim teki de hayatta kalma sebebim oldu vardır her işte bir hayır şuan senin duygularını ne hissettiğini ne düşündüğünü az çok anlayabiliyorum Allahım yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsın kutucuğunu kucağına bol bol dua et 😇🙏🏻
      Gubse82 36 hafta erken doğum olmuyor bebek gayet iyi oluyo o iğneyi ihtimal olarak vuruyolar korkmana gerek yok cnm
        36hafta 40hafta arası normal karsılanan haftalar neden bukadar telaş yapıp kendinizi ve bebeğinizi üzüyorsunuz anlamış değilim suan kucağınıza alsanız bile sorunsuz bir şekilde Doğum gerçekleştirip kucağına alırsın yani bebeğini bence zehir etme kendine
        Gubse82 ben o haftayı göreyim diye dua ediyorum. Son zamanlarda çok kasılıyorum 33+3 daha bugün :(