Miranmiray 3 santim açıklıkla seni nasi yolladılar özel sanırım devlet veirrdi suniyi dogurtirdu 😅
Son 7 günüm ama ben hala doguramiyorummmmmm
Bende 39+0 olduk yarın kontrolüm var gece sadece adet olcakmış gbi kısa süren ağrılarım oldu ama asla şiddetli değil suni sancı almak kesinlikle istemiyorum umarım kendiliğnden sancımız gelir hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı
Zehra9616 onuda denemiştim ama gene deniyeyim bakalım😃
sema_aa evet devlet hastanesi
Melike0657 ama işte Hint yağı malesef yok koydeyim bide burda bulmak imkansız gibi bir şeydir😕
Miranmiray kiz baska bisi gelmiyo aklima 🤣
Teusa keşke benimkinde uyarsa ilkinde uyardiktan sonra nisanim gelmişti ama iki gün sonra suni sancıyla dohurmustum hiç sancım yoktu
sabirsizmomy en son 36 haftada 3 cm di suan ne kadar oldu bende bilmiyorum inşallah artmıştır😃
Seraykg canım benimde kanala inmemiski.ilk doğumda da öyleydi sancıyla beraber iniyor sen merak etme doğumların çoğu bu şekilde oluyor sancı sırasında bebek kanala iner😃
2anneoluyorum valla canım devletti🤣🤣dedi seni yatirmiyayim git evde çek sancimi gel eve gittim sancı gelmedi 36 dayken.hatta yarına kalmaz dogurursun demişti 3 hafta oldu nerdee😂😂
Nurgcr99 amin inşallah canım tek duam bu inşallah kendi sancimizla olur
Zehra9616 valla galiba vrnr suniye kaldım 😞
Miranmiray yaa çok sevindim ben sandım iniyor ve öyle başlıyor hepsinde bakalım sağlıklı şekilde gelsinler de. Kalçamda başlayab siyatik ağrımfa var çok hareket de edemiyorum maalesef
sabirsizmomy günlerimiz aynı benimde son 5 ama doğuma dair tek bir belirti yok
Seraykg hadi inşallah dogurursun ya 😍
Bende tam 40 dayım ne bir sancı ne bir ağrı var özele gidiyorum doktor en fazla pazartesiye kadar beklerim dedi sonra suni sancı vermek zorundayım dedi ne yapacağım bilmiyorum hurma yiyorum zaten kızım ufak harekette ediyorum ama bilemedim kızımda 41 de doğmuştu 😭
Miranmiray uyarmak da mudehale gibi geliyor ne bileyim kilosu falan biraz var ondan mı diyorum iyice irilesmeden dogurtmak istiyor diye de bakalım yarın ne olacak
Bebos acilmaniz var mı peki
Ozlemtrh benimde oğlum 41 de suniyle dogdh.devletteki doktor ilki suniyle olduğu için muhtemelen ikincisinde öyle olur vücut sancıya alışmış dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah öyle olmaz😞rabbim yardimcimiz oksun kendi sancimizla doğurmaya nasip etsin
Teusa uyarmak doğumu başlatan en önemli etken bence yani bende işe yaradı ve genlde uyarılan çoğu sancıları başlıyor