Teusa keşke benimkinde uyarsa ilkinde uyardiktan sonra nisanim gelmişti ama iki gün sonra suni sancıyla dohurmustum hiç sancım yoktu

Seraykg canım benimde kanala inmemiski.ilk doğumda da öyleydi sancıyla beraber iniyor sen merak etme doğumların çoğu bu şekilde oluyor sancı sırasında bebek kanala iner😃

2anneoluyorum valla canım devletti🤣🤣dedi seni yatirmiyayim git evde çek sancimi gel eve gittim sancı gelmedi 36 dayken.hatta yarına kalmaz dogurursun demişti 3 hafta oldu nerdee😂😂

Nurgcr99 amin inşallah canım tek duam bu inşallah kendi sancimizla olur

Miranmiray yaa çok sevindim ben sandım iniyor ve öyle başlıyor hepsinde bakalım sağlıklı şekilde gelsinler de. Kalçamda başlayab siyatik ağrımfa var çok hareket de edemiyorum maalesef

Bende tam 40 dayım ne bir sancı ne bir ağrı var özele gidiyorum doktor en fazla pazartesiye kadar beklerim dedi sonra suni sancı vermek zorundayım dedi ne yapacağım bilmiyorum hurma yiyorum zaten kızım ufak harekette ediyorum ama bilemedim kızımda 41 de doğmuştu 😭

Miranmiray uyarmak da mudehale gibi geliyor ne bileyim kilosu falan biraz var ondan mı diyorum iyice irilesmeden dogurtmak istiyor diye de bakalım yarın ne olacak

Ozlemtrh benimde oğlum 41 de suniyle dogdh.devletteki doktor ilki suniyle olduğu için muhtemelen ikincisinde öyle olur vücut sancıya alışmış dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah öyle olmaz😞rabbim yardimcimiz oksun kendi sancimizla doğurmaya nasip etsin

Teusa uyarmak doğumu başlatan en önemli etken bence yani bende işe yaradı ve genlde uyarılan çoğu sancıları başlıyor

Miranmiray beeeen🤦🏻‍♀️39+0 ım. Hala bekliyorum, doktorum bu haftada beniş gelmezse haftaya çarşamba sezeryan yapıcam dedi

Bebos ay niye böyle 🧐 sizin bebeğinizin cinsiyeti ne kilosu nasıl acaba benimki erkek biraz iri geçen hafta 38+2de kilosu 3700dü baş çevresi de 1 hafta önde çıktı ben artık ona bağlıyorum iri diye mi gelmiyor acaba

sabirsizmomy benimde erkek 38 haftada 3400 dü yarın tekrar gidecem ama ne bir açılma ne bir ağrı sızı hiç bir şey yok ve denemediğim bir şey kalmadı yani sıcak suya mı oturmadım yürüyüş mü yapmadım hurmalar squat yani her gün doğuracağını zannedip doguramıyorum 😀sizin ilk gebelik mi acaba benim ilk gebelik