sabirsizmomy ElifKarata kaç kilo doğdu bebişiniz ultrasonla Doğum kilosu aynı mıydı dr bana da iri bebek dedi
ElifKarata sabirsizmomy 4550 gram doğdu canım ultrason da 4500 çıkmıştı 50 gram fark etti doğumda kafası da iriydi bi de normal olursa omzu çıkabilir diye doktor riske atmadı son 3 hafta da bebekler çok kilo alıyor 😇rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Miranmiray ElifKarata amin inşallah canım keşke uyuyabilsem uyumak bile ızdırap yani oturarak uyuyorum buna uyku denirse 😢
ElifKarata Miranmiray rabbim tez zamanda kavuştursun bebeğine Canm bir an önce bir avaz da kurtulup rahatlarsın insallah 😊😊😊
Melek_29A Yaa benimde cok nadir sanci ve agrilar oluyor 38+3um yarin kontrol var hic sancim cikmadi nst de normal doğum icin herseyi yapıyorum ama yok gelmedi acaba benimde sonum suni sanci veya sezeryan mi yaa 🤦♀️
Seross10 Miranmiray Bende yarın 39+0 oluyorum dün çatı muayenesinde 3 cm açıklığım var dedi doktorum bugün öğlende akıntıyla karışık pembe kahve gibi birşey geldi nişan sanırım. Akıbet ne olucak acaba bakalım 😁
Miranmiray Zehra9616 valla her tuvalete gittiğinde aceba nisanim geldimi suyum geliyor mu diye kontrol ediyorum piskolojim bozuldu😂😂
Tontikannesi Miranmiray ben tam 40. Haftamda doğurdum suni sancıyla doğururum diye çok korkuyordum kendi sancım gününü bekliyormuş daha zaman var merak etmeyin
Zehra9616 Miranmiray amin asko valla icime oyle dogdu yanlis dogduysa da haberleselim sey ederiik durumu yine 🤣