Zehra9616 ama işte doktor 1 hafta sonra yatış yapalım dedi.oyuzden biraz korkuyorum açıkçası.aceba acile gitsem ebeden rahmi uyarmasini istesem yapar mı ki ya

sema_aa benim bir haftam var doktor yatış vericem dedi 3 cm acilmam da var dahada bekleme diyor.bide ilki suniyle oldu senin sancıların gelmez dedi gıcık doktor

Miranmiray yapmaz cnm kendi baslamadigi surece doktor onaysiz yapamaz maalesef gogus ucuna dokunmak rahmi tetikler aslinda ama bilemedimki onumu denesen 😂

Miranmiray devlete mi gidiyorsun ? Devlette genelde 41 e kadar bekliyorlar yani benim doktorum öyle söyledi 24 ocağa kadar doğum başlamazsa suni verelim dedi

Miranmiray 38+6 benim de son 8 gösteriyor. Yarın kontrol. Doktor muayene edip rahime uyarı verecekmiş.. korkuyorum nasıl ve ne olacak. Suni vermek istemiyorum demişti bide

Miranmiray 39+2yiz bizim de son 5 gün bu söylediklerine ek olarak ahududu yaprağı çayı içiyorum günde 2 kupa 1 kupa da adaçayı. Pilates topunun üstündeyim sürekli her gün activing labor videosundaki hareketleri yapıyorum ama yok canım gelmek istemeyince ne yaparsan yap gelmiyor 😄 yine iyi senin açılman da varmış ben açılmam var mı yok mu onu da bilmiyorum

Miranmiray ah sizinki yine iyi ben 38+5 teyim açılmayı geçtim daha bebeğimin başı yerleşmemiş nasıl olacak bilmiyorum normal doğum bekliyoruz ama bugün umudum kalmadı

Bende 39+0 olduk yarın kontrolüm var gece sadece adet olcakmış gbi kısa süren ağrılarım oldu ama asla şiddetli değil suni sancı almak kesinlikle istemiyorum umarım kendiliğnden sancımız gelir hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

Teusa keşke benimkinde uyarsa ilkinde uyardiktan sonra nisanim gelmişti ama iki gün sonra suni sancıyla dohurmustum hiç sancım yoktu

Seraykg canım benimde kanala inmemiski.ilk doğumda da öyleydi sancıyla beraber iniyor sen merak etme doğumların çoğu bu şekilde oluyor sancı sırasında bebek kanala iner😃

2anneoluyorum valla canım devletti🤣🤣dedi seni yatirmiyayim git evde çek sancimi gel eve gittim sancı gelmedi 36 dayken.hatta yarına kalmaz dogurursun demişti 3 hafta oldu nerdee😂😂

Nurgcr99 amin inşallah canım tek duam bu inşallah kendi sancimizla olur