incisu aminn❤️❤️
Son 7 günüm ama ben hala doguramiyorummmmmm
Miranmiray 4 5 kez dene binde bakalım 🤣
- Düzenlendi
Miranmiray bana da bugün aynısını dedii, sabah gideceğiz biz. Normal randevuya gider gibi gitcez dimi ya:cxd
Teusa aynen ama hatırlat yani geçen hafta böyle dediniz diyin yine😂
dilara_cinar99 eşim brni yerden toplar galiba 😂😂
Miranmiray bende olmayan sancı ve acikligi instadan ozge yogurtcu’nun dogum egzersizi ile sagladim bir gun once 1.5 saat kadar yaptım ertesi gun dogum 39+5 de 😎😍 darisi size 🌺
Selcans yaa tam adı ne peki instada
Selcans amin inşallah canım takip ediyorum zaten bir bakayım egzersizlerine deniteyim belki olur inşallah
Birkedibirbebek fizyoterapist ozge yogurtcu 😊
Miranmiray insaallah faydasi olur 😇
Melike0657 bende gördüm o tarifi bebek için sıkıntı yaratır mı acaba. Bende alıp yapıcam migrosta vardı hint yağı. 3 cm açıklığım var bebekte kanalda nişanda geldi rahim uyarılınca. Ama emin olmadım
Bende 39+3 üm son 4 gün ama ne bir sancı ne bir belirti var 🙄 Dr um geçen hafta baktı açılma yoktu hiç olmadığım kadar stres içindeyim biran evvel sancı gelsin istiyorum hurma hareket yapıyorum. Ek olarak Dr um perine masajı önerdi onu deneyeceğim bakalım
Seross10 canım kusura bakma geç dönebikdim.ne yaptın kullandın mı? Hint yağını araştırdım netten kabızlıkta ve bağırsakları hareketlendirmekte kullanılıyormuş. Uzun süreli kullanılmadığı sürece bşr zararı olmuyormuş.senşn durumunda olsaydım deneyebilirdim ben. Klik11 hurmanın zaten açılmayı hızlandırması ve doğumu kolaylaştırması bilşmsel bir şey. Senin durımunda olsaydım son çare kullanabilirdim ben. Ama içine sibmiyorsa sadece hurmayı kaynat suyunu iç o kınıda sıkıntınolmaz o da fayda edecektir eminim. Bir de ahududu yaprağı çayı açılmayı arttrıyormuş onu deneyebilirsin sonuöta meyve çayı fayda eder inşallah sabaha doğurursun.
Melike0657 dün 7 tane kaynatıp içtim hurmayı ama bir fayda sağlamadı sanki. Açıkçası denemek istiyorum 50 mllik yağın hepsi kullanılacak diyor tarifte sıkıntı yaratır mı bilemedim açıkçası
Seross10 doula gülsüm vsr instagramda bir de ebe reyhan atılgan o da facenooktan takip l ediyorum yıllardır işinde güvenilir insanlar. Onlara msj atıp sorarsan sana dönerler uzman ikisi de biri dr. Nehir bayramla çalışıyor hatta doula gülsüm. Reyhan atılganda hatice kübra tongarla program yapmıştı tvde. İkisinden birisine yaz. Ne diyorlarsa ona göre için mıtmain olur. Ben sormsyı düşğndüm ama neden kendi sormuyor diyebilirler. Sen sor cvbı da paylaş benimle. Bende ona göre alır denerim günüm dolunca
Melike0657 Yazdım ikisine de umarım geri dönüş alırım
Melike0657 reyhan hanım yazmış hint yağı zararlı kesinlikle kullanmayın diye
Seross10 sorduğun iyi olmuş öyleyse. Sen sadece hurma kullanarak yap onun hiç bir zararı olmaz👍bir de ahududu yaprapı çayı alıp içebikirsin gğnde 2 fincan içilebiliyoe sanırım o da meyvw çayı bşr zararı olmaz
Seross10 reyhan hanıma durumu doğumu hızlandırmak için doğal neler yapabilirim diye sorsaydın eminim yardımcı olacaktır mütevazı biri
Melike0657 yazdım ama ne yazıkki çok üstünde durmadı hem insanlar ücret karşılığı yardım alıyordur bedava yardım etmek istemez