• Doğum
  • Kızlar doğurdummmm 37+0 👸🏻🐣

Ne sanci ne nişan geldi kızlar sadece bir parmak kadar kahve gibi islaklik vardi eşimle dedik ki ne olur ne olmaz gidelim doktor kontrol etsin iyikide gitmisiz tabi ben giderken hiç doguracam falan kafasinda degilim ya iste bi ultrason bakar 2 hafta sonra polikinlige gel diyecegini dusunuyordum ki ebe alttan muayene ettikten sonra 2 cm demesin mi 😳 bide nstde sancim çıkti ben şok tabi 😳 neyse hemen yatisim verildi gece 11 de gittim üçe beş kala 8 ocakta normal dogum ile HAYAL Mihram mucizem doğdu simdi yanı başımda ALLAH isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah biraz toparlanayim pozitif dogum hikayem geliyorr 🤭💃

PrensesAnnesi4 oy masallah masallah rabim cab saglıgı versin mink bebişimize hadi gözün aydın olsun 😘 🥰

Yaaa tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤️🌸

PrensesAnnesi4 ahhh darısı bana darısı bana 36 ya gireceğim cabalıyorum inşallah bende böyle normal doğruırım

Ya bende şu an 34 +4 haftalığım doktorum ufaktan sancın başlamış dedi iki üç hafta olmassa sonra olsada sıkıntı olmaz dedi bekleye bilirmi acaba 37.haftaya kadar çok meraklı endişeli heyecanlıyım hiç vakit geçmiyor sanki

Busra_8 canım benim senin haftanda 1 cm acılmam vardı 2 cm olmus ama 36. Haftaya giryoruz yarın birşeu olmaz bekler daha

PrensesAnnesi4 gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah ❣️🌸 kanaldamıydı Bebeğiniz peki doğmadan once sonramı kanala indi acba 🙄benimde acılmam var ama kanalda değilmiş ondan merak ettim ya

PrensesAnnesi4 kiiiiizzz gözün aydın 😘❤️ hiç brklemiyordum şimdi doğuracağını ben doğuracak sanıyordum ama sen benden hızlı çıktın rabbim kuzunu sana bağışlasın inşallah banada dua et bende doguram artık 😢❤️