yigitegenin_annesi1 amşn amin benimde basıma ah aglayacam 37 +1 hala tık yokkkk
Kızlar doğurdummmm 37+0 👸🏻🐣
PrensesAnnesi4 oy masallah masallah rabim cab saglıgı versin mink bebişimize hadi gözün aydın olsun 😘 🥰
Yaaa tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤️🌸
Buket_dadas sen dur 38 e gel sonra hemende kıskan😂🤱 inşlah seninde pozitf hikayeni okuruz😘
PrensesAnnesi4 ahhh darısı bana darısı bana 36 ya gireceğim cabalıyorum inşallah bende böyle normal doğruırım
PrensesAnnesi4 gözün aydın canım küveze falan girmedi değilmi
yigitegenin_annesi1 ayyy ayyy indallah insallah kuzum nolur dua et 38 de alıyım kucagıma vallah cok istyorum insallah normal dogum olur bir kerede cıkar vallah korkuyorum 🥺 🥺 🥺 🤲 💙 🐥 💙
Ya bende şu an 34 +4 haftalığım doktorum ufaktan sancın başlamış dedi iki üç hafta olmassa sonra olsada sıkıntı olmaz dedi bekleye bilirmi acaba 37.haftaya kadar çok meraklı endişeli heyecanlıyım hiç vakit geçmiyor sanki
Busra_8 canım benim senin haftanda 1 cm acılmam vardı 2 cm olmus ama 36. Haftaya giryoruz yarın birşeu olmaz bekler daha
asyaninanneyim inşallah ya sen yarın doğuruyosun demi
Busra_8 kız yok keske allah mı söyletti ahhahah 😂😂
PrensesAnnesi4 gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah ❣️🌸 kanaldamıydı Bebeğiniz peki doğmadan once sonramı kanala indi acba 🙄benimde acılmam var ama kanalda değilmiş ondan merak ettim ya
PrensesAnnesi4 ay ne güzel . Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰🥰 darısı biz bekleyenlere ❣️
asyaninanneyim neden olmqsın belkide söyletmiştir😊😊
Busra_8 inşallah canım ❤️
PrensesAnnesi4 kiiiiizzz gözün aydın 😘❤️ hiç brklemiyordum şimdi doğuracağını ben doğuracak sanıyordum ama sen benden hızlı çıktın rabbim kuzunu sana bağışlasın inşallah banada dua et bende doguram artık 😢❤️
@iki_tospik_annesii biri daha yuvadan uçtu 😢❤️
PrensesAnnesi4
Vayyy beee benden önce doğurdun 🥺😂 helal koz sana 🤣🤣🤣 bakalım sabah beni neler bekliyor 🥲🥲
Miranmiray
Ayy bi an sen doğurdun sandım 😅😅 etiketi görünce
Allah sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah. 😇 Bizde 37. Haftadayız geçen gün doktor kontrolümde düzenli sancılarım çıktı ve 2 cm açıklığım varmış. Doktorum salı günü yine kontrole alıcak haftaya bizede doğum görüldü. 😊🥰