• Doğum
  • Kızlar doğurdummmm 37+0 👸🏻🐣

Busra_8 canım benim senin haftanda 1 cm acılmam vardı 2 cm olmus ama 36. Haftaya giryoruz yarın birşeu olmaz bekler daha

PrensesAnnesi4 gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah ❣️🌸 kanaldamıydı Bebeğiniz peki doğmadan once sonramı kanala indi acba 🙄benimde acılmam var ama kanalda değilmiş ondan merak ettim ya

PrensesAnnesi4 kiiiiizzz gözün aydın 😘❤️ hiç brklemiyordum şimdi doğuracağını ben doğuracak sanıyordum ama sen benden hızlı çıktın rabbim kuzunu sana bağışlasın inşallah banada dua et bende doguram artık 😢❤️

Allah sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah. 😇 Bizde 37. Haftadayız geçen gün doktor kontrolümde düzenli sancılarım çıktı ve 2 cm açıklığım varmış. Doktorum salı günü yine kontrole alıcak haftaya bizede doğum görüldü. 😊🥰

iki_tospik_annesii hayır canım dün gece kasılmalarim vardı.brndr iyice tetikledi diye afedersin eşimle beraber oldum.sonra sancılarım arttı saat 3 gibi geçti şuan birşey yok .çok sevindim dogurucam diye ama yok gelmedi yine.sen ne yaptın galiba heyecanlisin benim gibi bu saatte uyanık olduğuna göre😂😂sen nasıl oldun kuzum

Miranmiray
      Allahn yardımcın olsun kuzum yaaa 🙏🙏 ne zmn gelecek acaba senin bu bebe çok merak editörüm 😂😂😂
      Saat 5 den beli ayaktayım uyku yok heyecanlıyım korku war çok karmaşık duygular içerisindeyim 😁🥺😅🤣🥺🥺
      Ay bide dünden beli gögüslerimden sarıl sarıl süt akıyor 🤷‍♀️ Üstüm hep süt olmuş gene

PrensesAnnesi4 ay darısı bana böyle ağrısız sızısız kontrole diye gidip doğurup gelirim🥰😊 hayırlı olsun

Hayırlı olsunnn size çok sevindim allah bana da böyle güzel doğum nasip etsin🥰🥰💃 36 yim şimdi 37 diyince çok heyecanlandım bakalim bizde nasıl olacak