Oznurkk benim de şekerim yok. Şeker yüklemesi de yapılmadı . Ama dediğiniz doğru maalesef 🥲

Buket_dadas 38+2 deyiz. 3500 küsür dedi. 2 hafta önce 2700 küsürdü. İnanın hiç bilmiyorum ama yeşil mercimek yaptım bu ara erişteli canım çekmişti . Bi de dediğim ev yapımı yoğurt yedim içine elma doğrayıp falan gece yatarken falan .

sumeyye-5 benim 37. Hafta gittiğimde bir haftada 600 gram almıştı 3 buçuk kiloydu, 37+4 te sezeryan doğum yaptım çatım dar olduğu için bebeğin kafası zor çıkabilir riske atmayalım dedi doktorum yani kilosuyla ilgili sorun yoktu. Bu arada 60 la başlayıp 82 kiloyla bitirdim hamileliğimi, 15 günde 10 kilo gitti kendiliğinden yani kiloyu takmayın kafanıza ben çok takıyordum ama gerçekten en son takılacak şeymiş kendiliğinden gidiyor emzirdikçe 🙃

sumeyye-5
      Benim uygulamaya göre 37+5 te
      Doktora göre 38+2 de kilosu 3277 idi 51 cm idi.

Bugün uygulamaya göre tam 38+2yim
      Pazartesi kontrolüm var bakalım

sumeyye-5 farklı tukettıgın yaptıgn bısey oldmu canm bende tam 37 yım 2900 bebısım azmı sence

asena9 çok teşekkür ederim. Kiloyu çok önemsemiyorum . Ama insan bi yandan düşünüyor tabi 😊

MslAknn dediğim gibi yani bu hafta izne ayrıldığım için evdeydim . Sürekli yedim açıkçası. Ev yapımı yoğurta elma doğrayıp yedim. Poğaça yedim . Kuruyemiş biraz fazla yedim ceviz çiğ badem fındık incir hurma . Bi de canım bu ara çok çektiği için yeşil mercimek normal mercimek çorbası içtim . Belki onlardan olmustur diye düşünüyorum .

sumeyye-5 bende 38 de 3500 doğum yaptım canım acil sezaryana alındım ama doktorum hiç öyle kilosu fazla yeme falan dememişti