sevgitekes yaa ne kadar fark olmuş arada 😕
38 hafta bebek kilosu 😱 👶🏻
ozkurtzey teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim bebeğinizle 🌸
prensesannesiiiiii ayy teşekkür ederim 🌸😍
harikaanne pazartesiye kadar bol salata devam edeceğim bakalım 🌸
Oznurkk ahh meyveye düşkünlüğüm olmasa . Mecbur yemeyecegım 🤦♀️
Oznurkk o kadar iyi anlıyorum ki sizi 😂😂
sumeyye-5 Doktora keske deseydin yumurta dayanmış kapiyi caliyor bu saatten sonra diyet yapsam nolurki yani 😂😂😂
sumeyye-5 özellkle hangileri kilo akdırır yşyeyim bnde
PrensesAnnesi4 ayyy siz çok yaşayın emi gülmekten öldüm😂😂😂😂
gbyalcin aminnn🌸
gulumse0611 be bu ara ev yapımı yoğurt , badem kuru yemiş çiğ fındık ceviz muz yeşil mercimek falan yedim. Bence bunlar aldırmış olabilir deneyebilirsiniz
sumeyye-5 ya birsey diycem masallah sizler ne yiyorsunuz ya öyle o bebeklerin kiloları masallah masallah ya benim niye okadar olmuyor kızlar ne yiyorsunuz 37 olduk2850 gram ne yapcam ben
Buket_dadas inanın eski yorumlarımı görseniz ben de hep aynı soruyu sorardım . Nasıl bu kadar alıyor bebekler diyordum . 2 hafta öncesine kadar 2800 dü kilosu. 2 hafta biraz abartmışım anlamadan . Zaten bebek normal ilerliyor diye dikkat etmedim .Muz meyve biraz fazla yedim . kuru yemiş ev yapımı yoğurt ve mercimek çorbası çok tükettim bu ara . Belki bunlarla alakalı olabilir
Oznurkk benim de şekerim yok. Şeker yüklemesi de yapılmadı . Ama dediğiniz doğru maalesef 🥲
sumeyye-5 ola bilir aslında suanda kac hafta ve kac kilo mercimek corbası kilo yapıyormu ki 🙈🥰