Oznurkk Tatlı şu sıralar canım çekiyor. Açlık şekerim iyi çıkmıştı. Şeker yükleme yapmamıstım ama az yiyorum porsiyon olarak bu sefer karnım hiç doymuyor 😬 8 den sonra zaten bişi yememeye gayret ediyorum

gulumse0611 be bu ara ev yapımı yoğurt , badem kuru yemiş çiğ fındık ceviz muz yeşil mercimek falan yedim. Bence bunlar aldırmış olabilir deneyebilirsiniz

sumeyye-5 ya birsey diycem masallah sizler ne yiyorsunuz ya öyle o bebeklerin kiloları masallah masallah ya benim niye okadar olmuyor kızlar ne yiyorsunuz 37 olduk2850 gram ne yapcam ben

Kkbbra benim de şekerim yok öyle çok abartmadıkça yenilebilir bence ya. Şu doktorların yüzünden kocalarımıza onu getir bunu getir diyerek naz da yapamıyoruz 😂😂

sumeyye-5 yesen de çok az yemelisin. Benim şekerim olmadığı halde mandalinanın bile yarısını ye diyor doktor. Hele ki muz hiç yeme hem bebeğe kilo aldırıyor hem de çok şekerli 🥺

Buket_dadas inanın eski yorumlarımı görseniz ben de hep aynı soruyu sorardım . Nasıl bu kadar alıyor bebekler diyordum . 2 hafta öncesine kadar 2800 dü kilosu. 2 hafta biraz abartmışım anlamadan . Zaten bebek normal ilerliyor diye dikkat etmedim .Muz meyve biraz fazla yedim . kuru yemiş ev yapımı yoğurt ve mercimek çorbası çok tükettim bu ara . Belki bunlarla alakalı olabilir

Oznurkk benim de şekerim yok. Şeker yüklemesi de yapılmadı . Ama dediğiniz doğru maalesef 🥲