sumeyye-5
Benim uygulamaya göre 37+5 te
Doktora göre 38+2 de kilosu 3277 idi 51 cm idi.
Bugün uygulamaya göre tam 38+2yim
Pazartesi kontrolüm var bakalım
sumeyye-5
Benim uygulamaya göre 37+5 te
Doktora göre 38+2 de kilosu 3277 idi 51 cm idi.
Bugün uygulamaya göre tam 38+2yim
Pazartesi kontrolüm var bakalım
sumeyye-5 oluyor 500 600 grama kadar
asena9 çok teşekkür ederim. Kiloyu çok önemsemiyorum . Ama insan bi yandan düşünüyor tabi 😊
MslAknn dediğim gibi yani bu hafta izne ayrıldığım için evdeydim . Sürekli yedim açıkçası. Ev yapımı yoğurta elma doğrayıp yedim. Poğaça yedim . Kuruyemiş biraz fazla yedim ceviz çiğ badem fındık incir hurma . Bi de canım bu ara çok çektiği için yeşil mercimek normal mercimek çorbası içtim . Belki onlardan olmustur diye düşünüyorum .
sumeyyearas hadi hayırlı sonuçlarla inşallah 🌸
sumeyye-5 inşallah normal ve kolay doğum olsun duacınızım 🥰🙏❤️
iremcannn1907 çok teşekkür ederim 🥰🌸🙏
Aysee_35 hayırlısı olsun artık ne diyelim 🙏🌸❤️
sumeyye-5 bende 38 de 3500 doğum yaptım canım acil sezaryana alındım ama doktorum hiç öyle kilosu fazla yeme falan dememişti
Allahneverdiysee maşallah fazla ama zayıf olmasından iyidir
E-kra 37 +5 yanlış dedim 😅
RumeysaNur34 her şey normal doğum için ilerlediği için aslında öyle konuşmuştu . Yani sezeryan olsa bir sıkıntı yok. Ama normal gideceksek daha fazla kilo almaması gerektiğini söyledi . Yoksa sezeryana döneriz dedi
sumeyye-5 yok benimde normaldi planlı sezaryan olmadı birde 4 kilo üzeri normal doğum yapan çok insan var canım arkadaşım 2 çocuğunu da 4 kilo üzeri doğum yaptı annede bir sağlık sorunu yoksa tabi
RumeysaNur34 bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🙏🥰
RumeysaNur34 peki neden sezeryana döndü acaba ?
sumeyye-5 doğum sancılarım 37 de başlamıştı ilaçla durduyorduk canım 38 de kontrole gittim doğum başlamış ilaç fayda etmedi açılma yoktu en son acil doğuma girdim
RumeysaNur34 anladım 😊 bebeğinizle sağlıklı bir ömür dilerim 🥰