Merhaba anneler . Bugün 38+2 de kontrolümüz vardı . Bebek kilosu 3500 olmuş . Doktor diyet yap çok yemek yeme . Normal doğum olmaz bu gidişle sezeryana dönebiliriz dedi. Yaşayan oldu mu bu durumu. Kilo almaması için ne yapmalıyım?

Liyuzamom evet biliyorum az yiyeceğim ama ne yemeliyim . Kan şekerin düşmesin az ye dedi ama yine de yumurta muz falan yemeli miyim bilmiyorum . O konu hakkında bir şey söylemedi .

sumeyye-5 bana da çok kilolusun diyor yemeden olmuyor ne diyet yapması gece Bile karnım gurulduyor kalkıp yiyorum 😬 36 haftalıkken 2850 idi haftaya 38 haftama giriyorum bakalım kaç kg olmuş

Kkbbra ben de ne yapacağımı bilemedim 😱 60 ile başladım şu an 83 kiloyum

sumeyye-5 37 haftamdayım çarşamba günü 3200 çıktı bebeğim. Gebelik şekerim var yükleme yapıldığı zamandan beri diyet yapıyorum. 32 haftaya kadar normaldi bebeğim. Ne zaman havalar soğudu yürüyüş azaldı şekerim yükselmeye bebeğim fazla kilo almaya başladı. Bol bol su içip bol bol yürüyün. Tam buğday ekmeği tüketin. Aç kalmayın ama az az yiyin. Ben sabah 9.30 da kahvaltı ediyorum küçük bi dilim peynir, domates, salatalık, 1 yumurta iki ince dilim de tam buğday ekmeği yiyorum. 11.30 bi bardak süt bi meyve. 14.30 6 kaşık susuz sebze yemeği 2 kaşık yoğurt. 17.30 bi bardak süt bi meyve. 19.30 etli bi yemek(haşlama ya da ızgara ama kesinlikle kızartma tarzı olmayacak) , 4 kaşık susuz sebze yemeği, 2 dilim tam buğday ekmeği ya da yarım kase çorba ama ikisi bir arada olmayacak. En son olarak da akşam 21.30 da iki kaşık yoğurt bi meyve. Ama mesela ayva yiyeceksiniz üçe bölüp tüketin demişti bana diyetisyen. Elma, mandalina vs de küçük olacak.

sumeyye-5 benim de o haftada öyleydi 41 de doğurdum 3840 gr 53 cm tosuncuk ama doktorum bana 5 kilo bile doğurursun demişti bu senin yapınla da alakalı olabilir ko benim çok çok ödemim vardı

sumeyye-5 ay ben de 38 oldum bugün. 3455 benim de. 40 a kadar giderse keserim seni dedi doktorum 😁 ne yapacağız ne yemeyecegiz anlamadım ya

sumeyye-5 yemek saati belirle canım ana öğün ara öğün saatin olsun. Akşam yemekten sonra bir şey yeme. Abur cuburdan uzak dur. Sağlıklı beslen yeterli. Her şey olacağına varır sen sağlıklı beslen yeter.Meyve tüket tabi ama günde 2 porsiyonu aşma. Meyve de çok kilo aldırıyor.

gbyalcin merhaba bende kan verdim sonuçlarımı e nabızdan görüntüleyebiliyorum ama randevum 14 ocakta nerden anlayabilirim şeker olup olmadığını

hunilimom maşallah ilk gebeliğiniz miydi baş çevresi kaç mm ben de 38+3teyim 3.700 kilosu baş çevresinden ötürü girmez kanala dedi 🤷🏻‍♀️😓

35+3 de 3300 dü suan 36+5 deyım banada doktorum sezeryan olur dedı ama farketmez saglıkla gelsınler syrıca bebegın kılo alması genetık bırazda

iremcannn1907 ya peki doğumdan önceki ultrasonda tahmin edilen kilo ile doğduktan sonraki kilosu aynı mydı fark var mıydı

sabirsizmomy benim kızında kafa çapı 1 önde gidiyor hep bakalım 38. Haftada son doğum tarihi alıncak

gbyalcin çok teşekkürler . Aslında dikkat ediyordum. 37. Haftaya kadar çalıştım öğretmenim. Sonra evde kalınca hareketsiz kaldım biraz da . Dediklerinizi uygulayacağım 🌸👍