RumeysaNur34 her şey normal doğum için ilerlediği için aslında öyle konuşmuştu . Yani sezeryan olsa bir sıkıntı yok. Ama normal gideceksek daha fazla kilo almaması gerektiğini söyledi . Yoksa sezeryana döneriz dedi

sumeyye-5 yok benimde normaldi planlı sezaryan olmadı birde 4 kilo üzeri normal doğum yapan çok insan var canım arkadaşım 2 çocuğunu da 4 kilo üzeri doğum yaptı annede bir sağlık sorunu yoksa tabi

sumeyye-5 doğum sancılarım 37 de başlamıştı ilaçla durduyorduk canım 38 de kontrole gittim doğum başlamış ilaç fayda etmedi açılma yoktu en son acil doğuma girdim

sumeyye-5 38+5 haftalık doğum yaptım 2950 gr dogdu kuzucum

Valla benimkide 1 hafta önden gidiyor.36.hafta bitirken 3350di. Şimdi 37 bitecek Çarşamba kontrol var kesin benimki de 3500 olacak.bana da normal olmaz dedi eğer kilo alırsa.aman varsın sezeryan olsun hiç sorun değil.ayrica önceki hafta 150 gram almıştı.bu hafta çok almış. Belli de olmaz belki almaz sizinkide bu hafta.saglikli olsunlarda nasıl dogursak doğuralim bence.

sumeyye-5 aslında haftasıyla uyumlu değil mi.az önce de yazdım ben 37 hafta bitiminde 3500 olucam neredeyse bana 1 hafta önde diyor.sizinki gayet normal geldi ama.yani aynı şey bende de var normal doğum yapayım diye uğraşıyor doktor ama ben çok kilo almıyorum bebek alıyor ne yapalım.

flowerfly bilmiyorum ki tombiş bir bebek olacak dedi. Daha fazla almaman gerekiyor dedi . Sezeryana döneriz dedi. Aslında 4 üzeri doğuranlar da var ama tabi doktor ne derse o . Diretmeye gerek yok. Nasıl uygunsa öyle olsun artık ne yapalım. 11 gün kaldı doğuma . Çok yememeye çalışıyorum bakalım

sumeyye-5 38 de 3492 gramdi oglum 39+2 3700, 39+5 de 3740 doğdu.normal dogum, kendi sancim, hizli açılma biraz dikiş 😅 muz kesinlikle yeme, tatli,hamur isi yeme. Yuruyuslerini arttir 4 ve uzeri doğuran arkadaslar var doktorunu cok sezeryan yanlısı gördüm 🙄

sumeyye-5
              Benimde 18 gün var. Bakalım.muz süt hamur işi tatlı azaltalim biraz .son zamanlarda da yememek ne mümkün gece bile acıkıyor bebisler. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏

Selcans ne güzel çok almamış son haftalarda . Ben de yememeye çalışıyorum bakalım inşallah olur 🙏

flowerfly ben de bıraktım süt yumurta muz kuruyemiş falan . İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🌸

Selcans peki bebişinizin anne karnındaki baş çevresi (bpd) değerini hatırlıyor musunuz? Bir de ilk doğumunuz muydu? Biz de 38+4üz 2 gün önce kilosu 3.700gr çıktı baş çevresi de 1 hafta önde doktorum kanala girmez iri dedi 😓

sabirsizmomy anne karnindaki ölçüsünü hatirlamiyorum canim ama 40 haftalik gibi demişti bas ölçüsü için kilosu da 39 hafta ile uyumluydu. 37 cmdi doğumda da bas çevresi biraz dikisim oldu nitekim mudahale olmadan girdi kanala. Son hafta yediklerinize dikkat edin egzersizleri arttirin insaallah umdugunuz gibi saglikli bir dogum olur 🌸😇