gulumse0611 be bu ara ev yapımı yoğurt , badem kuru yemiş çiğ fındık ceviz muz yeşil mercimek falan yedim. Bence bunlar aldırmış olabilir deneyebilirsiniz

sumeyye-5 ya birsey diycem masallah sizler ne yiyorsunuz ya öyle o bebeklerin kiloları masallah masallah ya benim niye okadar olmuyor kızlar ne yiyorsunuz 37 olduk2850 gram ne yapcam ben

Kkbbra benim de şekerim yok öyle çok abartmadıkça yenilebilir bence ya. Şu doktorların yüzünden kocalarımıza onu getir bunu getir diyerek naz da yapamıyoruz 😂😂

sumeyye-5 yesen de çok az yemelisin. Benim şekerim olmadığı halde mandalinanın bile yarısını ye diyor doktor. Hele ki muz hiç yeme hem bebeğe kilo aldırıyor hem de çok şekerli 🥺

Buket_dadas inanın eski yorumlarımı görseniz ben de hep aynı soruyu sorardım . Nasıl bu kadar alıyor bebekler diyordum . 2 hafta öncesine kadar 2800 dü kilosu. 2 hafta biraz abartmışım anlamadan . Zaten bebek normal ilerliyor diye dikkat etmedim .Muz meyve biraz fazla yedim . kuru yemiş ev yapımı yoğurt ve mercimek çorbası çok tükettim bu ara . Belki bunlarla alakalı olabilir

Oznurkk benim de şekerim yok. Şeker yüklemesi de yapılmadı . Ama dediğiniz doğru maalesef 🥲

Buket_dadas 38+2 deyiz. 3500 küsür dedi. 2 hafta önce 2700 küsürdü. İnanın hiç bilmiyorum ama yeşil mercimek yaptım bu ara erişteli canım çekmişti . Bi de dediğim ev yapımı yoğurt yedim içine elma doğrayıp falan gece yatarken falan .

sumeyye-5 benim 37. Hafta gittiğimde bir haftada 600 gram almıştı 3 buçuk kiloydu, 37+4 te sezeryan doğum yaptım çatım dar olduğu için bebeğin kafası zor çıkabilir riske atmayalım dedi doktorum yani kilosuyla ilgili sorun yoktu. Bu arada 60 la başlayıp 82 kiloyla bitirdim hamileliğimi, 15 günde 10 kilo gitti kendiliğinden yani kiloyu takmayın kafanıza ben çok takıyordum ama gerçekten en son takılacak şeymiş kendiliğinden gidiyor emzirdikçe 🙃

sumeyye-5
              Benim uygulamaya göre 37+5 te
              Doktora göre 38+2 de kilosu 3277 idi 51 cm idi.

Bugün uygulamaya göre tam 38+2yim
              Pazartesi kontrolüm var bakalım

sumeyye-5 farklı tukettıgın yaptıgn bısey oldmu canm bende tam 37 yım 2900 bebısım azmı sence

asena9 çok teşekkür ederim. Kiloyu çok önemsemiyorum . Ama insan bi yandan düşünüyor tabi 😊

MslAknn dediğim gibi yani bu hafta izne ayrıldığım için evdeydim . Sürekli yedim açıkçası. Ev yapımı yoğurta elma doğrayıp yedim. Poğaça yedim . Kuruyemiş biraz fazla yedim ceviz çiğ badem fındık incir hurma . Bi de canım bu ara çok çektiği için yeşil mercimek normal mercimek çorbası içtim . Belki onlardan olmustur diye düşünüyorum .