38 hafta bebek kilosu 😱 👶🏻
sumeyye-5 valla kilo almasın diye napılabilir ki hiç bilmiyorum 🤔 bizim de 36da geçen hafta 3150 çıktı yarın yine gidicez ben de çok artar diye korkuyorum açıkcası şekerim falan da yok doktorum hep haftasıyla uyumlu gayet güzel besleniyor dedi başından beri başta seviniyordum şimdi bi korku var içimde. Benim doktorum hiç riske atmaz kilo artarsa sezeryan diyebilir🥲😂
Demongun11 açlıkta sınır 92 sanırım, yüklemeden sonra da 140 sınır
sumeyye-5 rica ederim ne demek canım
eslemsi evet 2 hafta kaldı em azında şimdi çok almasın
hunilimom çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🌸
MerveNur- benim de durumum aynı sizinle 2 haftada 700 gram almış ben şok 😂 inşallah sağlıklı şekilde hayırlısı ile alırız kucağımıza 🌸🤲
gbyalcin aa mantıklı ben de denemeye çalışayım 🌸
sumeyye-5 ya bence pek takılma kardeşime 37 haftada 3 kilo 100 gram dedi bebeğe evvelsi gün doğuma girdi 2 kilo 600 gram doğdu Bana da 36 haftalıkken 2 kilo 920 gram dedi 38 haftalıkken doğdu 2 kilo 970 gram
sumeyye-5 300 gram falan altı oluyor zaten o kılo tam net olmuyor 3,600 demışlerdi 37+2 de bana 38+0 da dogurdum ben 3.410 dogdu ee şişlik falan 3.200 kaldı cocuk dusun yanı
sumeyye-5 kuzum merak etme bende 5 gün içinde bebeğim 400 gram alınca korktum Dr zaten bu ayda hızla kilo alır korkulacak bir durum yok dedi sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah 🤲😍
sumeyye-5 çokta aman aman kilolu değil yani. Sebzeye ağırlık ver canım
sevgitekes yaa ne kadar fark olmuş arada 😕
ozkurtzey teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim bebeğinizle 🌸
prensesannesiiiiii ayy teşekkür ederim 🌸😍