Natlus inşallah canım benim sağlıcakla alırsın bebişleri kucağına baktın olmuyor başka doktor gerekirse profesöre gidersin eskiden doktorda yokmuş doğumda çoğul gebelikler olduğu ortaya çıkarmış babaannemin ikizi var anneannem ikiz doğurmuş hiçbir şey olmaz inşallah bu arada nazar duası falan bulundur üzerinde derim hayırlı haberlerin gelir inşallah okuruz burda bebişlerin doğum hikayesini ☺
    NurKaradmn inslallahhhhh guzel dileklerin icin cok tesskkurlerrr allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin inslalahh ❤❤
      Natlus ayyy insallah hayirlisyla gun gelir 4 bebisinide dogurup buraya yazarsin dogum hikayeni kiyma bebeklerine bir doktorlada kalma baska doktorlarada danis veren allah gucun varki vermis insallah hic bir sorun olmaz 🤲🏻🤲🏻
        Natlus rica ederim canım benim Allah sendende razı olsun banada dua et bundan sonraki ikiz olsun inşallah 🙈🙈😍❤❤❤
          150 bile gelmeyen boyumla ikiz yaşıyorum 31+2 hiç zorluk çekmedim şükürler olsun sizde yaparsınız Allah’ın izniyle onlar sizi bırakmadıkça siz kıymayın inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız mucizenin ballısı Maşallah ❤️😍
          Natlus
          Rabbim sağlıkla kucagnıza almayı nasip etsin.. oluruna bırın mevla neylerse guzel eyler 😊okuduğumda ilk tepkim ayyy ne guzel 4 üz 😁😊rabbim sağlık ve güç kuvvet versin yardımcınız olsun
            Bskrt
            Bir diğer arkadaşın 4 üz örnegindeki gibi ikisinin kalbini durduruolar diğerleride yasamıo resmen Allah diorki bn kıymadan sen nasıl müdahale ediyorsun.. bu güç sende mi.. rabbim kudretin ne kadar büyük 😢
            ahsen25 allh razi olsun cok tesekkur ederimmm❤❤❤❤
            Cnm bir tanıdığımız 5 iz doğurdu.Hatta haberlere falan çıktı.Takibini eğitim araştırma hastanesi yaptı.5 tane erkek bebeği oldu hepsi de sağlıklı maşallah erken doğum oldu fakat hazırlıklarda ona göre yapılmıştı.50 güne yakın küvezde kaldılar.Şimdi çok iyiler 5 ide sağlıklı.Darısı başınıza.Hayırlısı olsun
            19 gün sonra
            Natlus Merhaba öncelikle hayırlısı olsun tebrik ederim. Ben de üçüz gebeyim. 23+1'deyiz. Doktor 11. haftaya kadar birini sonlandırmamız gerek dedi. Başka doktorlara da gittik. Rabbim bu mucizeyi verdiğine göre kolaylığını da verir diyerek kıyamadık. Her gün dualarla evden dışarı çıkmadan bir günü daha geride bıraktığımız için şükrederek vakit geçiriyoruz. İnşallah siz de en hayırlı kararı alırsınız ve sonuç dilediğiniz gibi olur.
            Natlus internette 6iz dogum gördüm ben ya hepside yasiyordu sadece zayiftilar sagliklari iyiydi
            Natlus Allah’ın verdiği canı aşlah alır şakın kıyma yavrularına bekle rabbimin bir bildiği vardır
            16 gün sonra
            Natlus Merhaba bende üçüzle hamileyim 3 doktora gittim hepsi aynı şey söyleyorlar.doktor 3 aylıkken bitanesinin kalbi durduralım dedi o standart her doktorun söylediği.Asla kıyamazdım şuan 17 haftalık olduk.İnşallah hepimiz sağılıklı kucağımıza alırız bebişlerimizi
              yelenaors
              Kuzenim 3uz doğurdu. 3u de saglikli cok sukur.
              Allah ol derse olur hic kimseye bakmamak lazim. 🤗