Natlus canm neden kalbini durdurmak istiyor doktorun 5 “iz 6ız Doğum yapan anneler var dünyada gelişim geriliğimi olur diyor o bebişleri sana veren rabbim bence kucağınada almana yardım eder
    Natlus haberlerde cok duyiyoruz gunah ya Allah onu sana oyle layik gormus Allah hyrli etsn
      Natlus hem de 3 aya kadar bakcan sonra kalbini mi durduracak o dr bence yapmayın bi de normal yolla mı oldu 4 üz çok tatlı bence 😂😂😂😂allah size bağışlasın inşallah benim de olsa keşke ikizim bile Yok Allah’a şükür 2 kızım olcak ama çok tatlı gibi görünüyor allah size bağışlasın çok güzel beslenmen gerekiyor ☺️❤️
        Baska doktorlara danisin onlarin fikirlerini alin 3 uz 4 uz doguranlar vAr tabi bunyele alakali riskide vardir illaki ama baska doktorlara sorun diyer cocuklara bi zarari olmicaksa neden durdursunlarki ama olduki diyerlerine zarari varsa doktorlar en iyi bilir ama tabi iyi bir Doktora daha gorunun
          sonlandırmayın eğer sizin sağlık açısından bir probleminiz yoksa, yani yabancı ülkelerde bir sürü çoğul genelik örnekleri var, hemde çatır çatır doğuruyorlar 6ız 7iz,, Rabbim vermiş bir kere yapabilirsiniz
            Natlus maşallah gerçekten.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sağlık açısından bi riskiniz yoksa sonlandırmayın.benimde 4 aylık ikiz bebeklerim var onlarla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
              Duamm SANANE !!! Ayy allahım yaa hergün duymuyoruz tabi 4üz tabiki şaşırdım hem sanamı kaldı sinirlerim hopladı ya
              Natlus canım canı veren Rabbim sana da bunu nasip etmiş ne gÜzel 🙏💕🙈 (4 çocuğa bakmak zor olur diye öyle demiştir belkş de bilemeyiz tabi ) çocuk Zaten rızkıyla geliyor Rabbim bunu nasip ettiyse vardır bir bildiği İnşALLAH sağ Salim kucağına alırsın 😍🙏🙏
                ElifKarata tasiyamazsin diyor bilmiyroum ya riskli olur diyor erkem dogum olur diyor
                Makbuss bende hayati tehlikem olmadgi surece ellemek istemiyroum
                ElifGuven canim asilama oldum ama asilama oldgumda yumurtam catlamdi bir sure sonra cataldi iliskyi sık tuttuk 4uz oldu. Bakalim hayrlisiyla khcagima alirim inslalah
                  MbsN bende bu sekilde dusunuyorum
                  Hayati tehlikem olmadkca elletmicem
                  Maviii bende bu sekilde dusunuyroum inslalah saglikli sekilde kucagima alirim