4uz anneleri.. cogul gebelikler ve riskleri..
Natlus sizi etkilemek istemem ama arkadaşımda 3üz hamile kaldı doğal yolla, doktor boyun kısa taşıyamazsn birinin kalbini durduralım dedi ve yaptırdılar. Yaptırdıktan 2 hafta sonra diğer ikisinn de kalbi durmuş kendiliğinden😔 o kadar üzüldü pişman olduki şuan antidepresan kullanıyor hamile kalamıyor o yüzden.
Doktorlar yüzğnden o kadar cana kıyılıyorki Rabbim öyle uygun görmüşse bize sorgulamak düşmez kimseye kaldıramacağı yük vermez❤️ Doğduktan sonra ikisinin kalbini durduralm diyebilir misiniz? Şuan da aynı şey bence asla yaptırmayın
Doktorlar yüzğnden o kadar cana kıyılıyorki Rabbim öyle uygun görmüşse bize sorgulamak düşmez kimseye kaldıramacağı yük vermez❤️ Doğduktan sonra ikisinin kalbini durduralm diyebilir misiniz? Şuan da aynı şey bence asla yaptırmayın
Natlus Rabbim nasip etmişse bu dünyada yenecek bir lokma ekmekleri varsa Allahın izni ile sağsalim gelirler inşallah dünyaya alırsın kucağına dördünüde hepside bir arada büyürler inşallah başka doktora görün bence erken doğum kvez tehlikesi tekil bebeklerdede var misal ben tekil ama erken doğum tehlikem olduğu için 27. Haftadan beri her hafta hastanedeyim hastane yattığım bile oldu gerçi çok şükür atlattık şimdi 37+7 olduk 38 e giricez Allahın izni ile hem taşıyamazsında neymiş Rabbim o gücü kuvveti görmüşki böyle bir güzelliği nasip etmiş bende ikizim olsun çok istiyorduö hakkımızda hayırlısı buymuş çok şükür Rabbime aratmadı nasip etti evlat başka bir şey olmasını isteyen o kadar çokki herkese nasip etsin bizede çok şükür nasip etmiş neden kıyalım ki hayatını tehlikeye sokmadığı sürece dokunma bebişlerine ☺
NurKaradmn bende bu sekilde dusiniyorum zaten dinende caiz degil. Hemde dediginiz gbi hayati tehlikem olmadgi surece ellemek istemiyorum. Hayrlisuyla kucagima alirim insallah hepsini rabbim olmayanada versin aratmasin insalah
Natlus inşallah canım benim sağlıcakla alırsın bebişleri kucağına baktın olmuyor başka doktor gerekirse profesöre gidersin eskiden doktorda yokmuş doğumda çoğul gebelikler olduğu ortaya çıkarmış babaannemin ikizi var anneannem ikiz doğurmuş hiçbir şey olmaz inşallah bu arada nazar duası falan bulundur üzerinde derim hayırlı haberlerin gelir inşallah okuruz burda bebişlerin doğum hikayesini ☺
NurKaradmn inslallahhhhh guzel dileklerin icin cok tesskkurlerrr allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin inslalahh ❤❤
Natlus ayyy insallah hayirlisyla gun gelir 4 bebisinide dogurup buraya yazarsin dogum hikayeni kiyma bebeklerine bir doktorlada kalma baska doktorlarada danis veren allah gucun varki vermis insallah hic bir sorun olmaz 🤲🏻🤲🏻
Natlus rica ederim canım benim Allah sendende razı olsun banada dua et bundan sonraki ikiz olsun inşallah 🙈🙈😍❤❤❤
150 bile gelmeyen boyumla ikiz yaşıyorum 31+2 hiç zorluk çekmedim şükürler olsun sizde yaparsınız Allah’ın izniyle onlar sizi bırakmadıkça siz kıymayın inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız mucizenin ballısı Maşallah ❤️😍
Hulyaaaaa75 insalllhh allh razi olsunn❤
NurKaradmn insallhh olucak ❤❤
Cnm bir tanıdığımız 5 iz doğurdu.Hatta haberlere falan çıktı.Takibini eğitim araştırma hastanesi yaptı.5 tane erkek bebeği oldu hepsi de sağlıklı maşallah erken doğum oldu fakat hazırlıklarda ona göre yapılmıştı.50 güne yakın küvezde kaldılar.Şimdi çok iyiler 5 ide sağlıklı.Darısı başınıza.Hayırlısı olsun