Natlus maşallah gerçekten.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sağlık açısından bi riskiniz yoksa sonlandırmayın.benimde 4 aylık ikiz bebeklerim var onlarla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
    Natlus canım canı veren Rabbim sana da bunu nasip etmiş ne gÜzel 🙏💕🙈 (4 çocuğa bakmak zor olur diye öyle demiştir belkş de bilemeyiz tabi ) çocuk Zaten rızkıyla geliyor Rabbim bunu nasip ettiyse vardır bir bildiği İnşALLAH sağ Salim kucağına alırsın 😍🙏🙏
      ElifKarata tasiyamazsin diyor bilmiyroum ya riskli olur diyor erkem dogum olur diyor
      Makbuss bende hayati tehlikem olmadgi surece ellemek istemiyroum
      ElifGuven canim asilama oldum ama asilama oldgumda yumurtam catlamdi bir sure sonra cataldi iliskyi sık tuttuk 4uz oldu. Bakalim hayrlisiyla khcagima alirim inslalah
        MbsN bende bu sekilde dusunuyorum
        Hayati tehlikem olmadkca elletmicem
        Maviii bende bu sekilde dusunuyroum inslalah saglikli sekilde kucagima alirim
        Hulyarecep canim bakim isini dusunmuyorumda soyle birsey var hayrli sekilde oyle alicam kucagima insallah
        Natlus hayırlısı olsun hakkında Cnmm gebeliğin gidişatına göre karar veriliyor benim bildiğim kaç haftalıksın bilmiyorum ama arkadaşımın eltisi 3üz doğurdu bi sıkıntı olmadı
        Natlus canım Rabbim sağlıkla hepsini dünyaya getirmeni nasip etsin öncelikle. Ama onlar seni bırakana kadar sen onları asla bırakma bence. Allah’ın izniyle de inşallah bırakmazlar seni. Benim komşum 1 ay önce 3 üz doğurdu. Normal yolla hamile kaldı. O belli olmaz ki Rabbim nasip etmediyse bir tanesi bile doğmuyor. Üçüzlerden önce oğlu 6 aylıkken karnında ölmüş ama Rabbim ona sonra 3 evlat verdi. Devlet hastanesinde Doğum yaptı 36. Haftasında sezeryanla aldılar kızlarını hepsi 2 kilodan daha azdı ve hiçbirini küveze bile koymadılar. Şimdi evde sağlıkla büyüyorlar. Bence o doktorun lafıyla karar verme muhakkak başka doktorlara git. Seni böyle demotive etmemeli doktor. İnşallah hepsini sağlıkla doğurursun🤲🤲