4uz anneleri.. cogul gebelikler ve riskleri..
- Düzenlendi
Duamm SANANE !!! Ayy allahım yaa hergün duymuyoruz tabi 4üz tabiki şaşırdım hem sanamı kaldı sinirlerim hopladı ya
Natlus canım canı veren Rabbim sana da bunu nasip etmiş ne gÜzel 🙏💕🙈 (4 çocuğa bakmak zor olur diye öyle demiştir belkş de bilemeyiz tabi ) çocuk Zaten rızkıyla geliyor Rabbim bunu nasip ettiyse vardır bir bildiği İnşALLAH sağ Salim kucağına alırsın 😍🙏🙏
Muhammedamine asilama oldum yumurtam asilama oldgumda catlamdi normal iliskiden tuttu dedi doktorum
ElifKarata tasiyamazsin diyor bilmiyroum ya riskli olur diyor erkem dogum olur diyor
Natlus
Peki kaç haftalıklar şu anda sağlıklılar mı
Peki kaç haftalıklar şu anda sağlıklılar mı
Hulyarecep canim bakim isini dusunmuyorumda soyle birsey var hayrli sekilde oyle alicam kucagima insallah
Muhammedamine 8+2 suan sagliklar suan kalp atislari var bakalim ilerleyen zamanda ne olucak
Natlus Rabbim yardımcınız olsun işiniz çok zor
Tehlike olmadığı sürece bnce dokunmabebişlerine
- Düzenlendi
Natlus canım Rabbim sağlıkla hepsini dünyaya getirmeni nasip etsin öncelikle. Ama onlar seni bırakana kadar sen onları asla bırakma bence. Allah’ın izniyle de inşallah bırakmazlar seni. Benim komşum 1 ay önce 3 üz doğurdu. Normal yolla hamile kaldı. O belli olmaz ki Rabbim nasip etmediyse bir tanesi bile doğmuyor. Üçüzlerden önce oğlu 6 aylıkken karnında ölmüş ama Rabbim ona sonra 3 evlat verdi. Devlet hastanesinde Doğum yaptı 36. Haftasında sezeryanla aldılar kızlarını hepsi 2 kilodan daha azdı ve hiçbirini küveze bile koymadılar. Şimdi evde sağlıkla büyüyorlar. Bence o doktorun lafıyla karar verme muhakkak başka doktorlara git. Seni böyle demotive etmemeli doktor. İnşallah hepsini sağlıkla doğurursun🤲🤲
Muhammedamine saglikla gelsinlerde hersey olur
mercimek1994 insalah kizu dua et bna