Natlus hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah dördünü de sağlıklı bir şekilde ama çok mantıksız dr un söylediği başka dr a mutlaka gidin sırf düşük ihtimaller için iki cana kıyılırmi
    Natlus asla kabul etmeyin riskli olabilir ama etkilemek gibi olmasin şöyle bi hikaye dinledim hastanede bi hastadan tedaviyle 3 uz hamile kalmis riskli oldugu icin1 tanesinin kalbini durdurmuş 1 tanesi gelişmediği icin kalbi durmuş veee son 1 tanesini de doğum da kaybetmis kadın hıçkıra hıçkıra agladi ben kendi isteğinmle Allah in verdigi cana kiydim Allah ta bana evlat sevgisini yasatmadi dedi ben ağladım karşısında verende Allah alicak olanda Allah size bu 4 melegi nasip ettiyse Yüce Rabbim size gücünü verdigi içindir yiyecek ekmeği oldugu içindir 😊😃😇
    • [silindi]

Natlus sakın yapmayın bakın ne güzel siz aşılama olmuşsunuz onla değil de kendiliğinden allah size birden 4tane evlat vermiş rabbim size bağışlasın ne kadar şanslısınız maşallah 😍😍 hem ömürlerini allah vermiş eğer 3 tane veya 2 tanesi yaşayacaksa zaten rabbim bilir onu bu doktorlar bazen saçmalıyor ne demek taşıyamazsın o mu karar veriyor buna 5 iz gebelikleri nasıl taşıyor bu anneler bunu açıklasınlar o zaman 😒 erken doğsalar bile yaşama ihtimalleri var rabbim hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍🙏
      sarya21 kiyamam onlar benim canlarim allah razi olsun guzel dilekleriniz icin
      Natlus Allah dağına gore kar verir. Guven ve dua et. Hayirlisi seni bulacak
        Canım sana tavsiyem üniversite hastanesinde takibini yaptır.Özeller pek bilgili olmuyor bu konularda fazla görmedikleri için.İstanbuldaysan çapa tıp fakültesi çok iyi .Bi git derim .Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
          Benim gittiğim bi kuaförde bayan vardı onunda 10yıl önce tüp bebek denemiş 4embryosu da tutmuş kendi anlattı riskli bi durumdu diye ama dr beklemesini söylemiş bazen ilerleyen durumlarda düşe biliyo ama 4uz devam ederse 20hafta hastaneye yatıracagını herşey yolunda giderse de 28. Haftaa doğum gerçekleşeceğini söylemiş 4.aya kadar gelmiş sonrasında büyük bi kanama geçirmiş ve düşmüş 2tanesi şuan 2tane ikizleri var.
            Esmagnc evet canim baya arastridim capa tip fakultesi iyiymis
            Natlus o doktor neyin kafasını yaşıyo? Bile bile niye öldüresiniz çocuklarınızı bunun vebalini o mu verecek? Başka doktorada gidin bu canları size veren Allah doktor kim ki canlarını almayı düşünebiliyor ya. 5 iz 6 tız doğuran varya.
              Natlus sizi etkilemek istemem ama arkadaşımda 3üz hamile kaldı doğal yolla, doktor boyun kısa taşıyamazsn birinin kalbini durduralım dedi ve yaptırdılar. Yaptırdıktan 2 hafta sonra diğer ikisinn de kalbi durmuş kendiliğinden😔 o kadar üzüldü pişman olduki şuan antidepresan kullanıyor hamile kalamıyor o yüzden.
              Doktorlar yüzğnden o kadar cana kıyılıyorki Rabbim öyle uygun görmüşse bize sorgulamak düşmez kimseye kaldıramacağı yük vermez❤️ Doğduktan sonra ikisinin kalbini durduralm diyebilir misiniz? Şuan da aynı şey bence asla yaptırmayın
                Natlus Rabbim nasip etmişse bu dünyada yenecek bir lokma ekmekleri varsa Allahın izni ile sağsalim gelirler inşallah dünyaya alırsın kucağına dördünüde hepside bir arada büyürler inşallah başka doktora görün bence erken doğum kvez tehlikesi tekil bebeklerdede var misal ben tekil ama erken doğum tehlikem olduğu için 27. Haftadan beri her hafta hastanedeyim hastane yattığım bile oldu gerçi çok şükür atlattık şimdi 37+7 olduk 38 e giricez Allahın izni ile hem taşıyamazsında neymiş Rabbim o gücü kuvveti görmüşki böyle bir güzelliği nasip etmiş bende ikizim olsun çok istiyorduö hakkımızda hayırlısı buymuş çok şükür Rabbime aratmadı nasip etti evlat başka bir şey olmasını isteyen o kadar çokki herkese nasip etsin bizede çok şükür nasip etmiş neden kıyalım ki hayatını tehlikeye sokmadığı sürece dokunma bebişlerine ☺