Kuzenim de doğal yolla 4 uzlere hamile kaldi doktor 2sini alalim tasiyamazsn demiş 2sinin kalbini durdurdular 5.5 aylikken diğer 2side öldü. Hep der keske kiymasaydm millet 6 tane doğuruyor canm sana zarari yoksa sağlığın iyiyse kalsn bnce. Allah kolayini verir.
    Natlus bizim bi aile dostumuz da üçüz gebe kaldı.doktoru 1 tanesinin kalbini durduralım dedi size dediği gibi.başka bir doktora daha gitti o doktorda zaten sağlıklı ilerlicek bir gebelik olursa üçü de gelişimine devam eder ama sağlıksız olacak gebelik olursa kendiliğinden kalbi durur zaten dedi.dediği gibi de oldu 1 tanesinin kalbi kendiliğinden durdu ikisi doğabildi.bence siz de mutlaka baska bi doktora görünün ve ellemeyin bence 😊
    Natlus hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah dördünü de sağlıklı bir şekilde ama çok mantıksız dr un söylediği başka dr a mutlaka gidin sırf düşük ihtimaller için iki cana kıyılırmi
      Natlus asla kabul etmeyin riskli olabilir ama etkilemek gibi olmasin şöyle bi hikaye dinledim hastanede bi hastadan tedaviyle 3 uz hamile kalmis riskli oldugu icin1 tanesinin kalbini durdurmuş 1 tanesi gelişmediği icin kalbi durmuş veee son 1 tanesini de doğum da kaybetmis kadın hıçkıra hıçkıra agladi ben kendi isteğinmle Allah in verdigi cana kiydim Allah ta bana evlat sevgisini yasatmadi dedi ben ağladım karşısında verende Allah alicak olanda Allah size bu 4 melegi nasip ettiyse Yüce Rabbim size gücünü verdigi içindir yiyecek ekmeği oldugu içindir 😊😃😇
      • [silindi]

Natlus sakın yapmayın bakın ne güzel siz aşılama olmuşsunuz onla değil de kendiliğinden allah size birden 4tane evlat vermiş rabbim size bağışlasın ne kadar şanslısınız maşallah 😍😍 hem ömürlerini allah vermiş eğer 3 tane veya 2 tanesi yaşayacaksa zaten rabbim bilir onu bu doktorlar bazen saçmalıyor ne demek taşıyamazsın o mu karar veriyor buna 5 iz gebelikleri nasıl taşıyor bu anneler bunu açıklasınlar o zaman 😒 erken doğsalar bile yaşama ihtimalleri var rabbim hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍🙏
        sarya21 kiyamam onlar benim canlarim allah razi olsun guzel dilekleriniz icin
        Natlus Allah dağına gore kar verir. Guven ve dua et. Hayirlisi seni bulacak
          Canım sana tavsiyem üniversite hastanesinde takibini yaptır.Özeller pek bilgili olmuyor bu konularda fazla görmedikleri için.İstanbuldaysan çapa tıp fakültesi çok iyi .Bi git derim .Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻