Makbuss bende hayati tehlikem olmadgi surece ellemek istemiyroum
ElifGuven canim asilama oldum ama asilama oldgumda yumurtam catlamdi bir sure sonra cataldi iliskyi sık tuttuk 4uz oldu. Bakalim hayrlisiyla khcagima alirim inslalah
    MbsN bende bu sekilde dusunuyorum
    Hayati tehlikem olmadkca elletmicem
    Maviii bende bu sekilde dusunuyroum inslalah saglikli sekilde kucagima alirim
    Hulyarecep canim bakim isini dusunmuyorumda soyle birsey var hayrli sekilde oyle alicam kucagima insallah
    Natlus hayırlısı olsun hakkında Cnmm gebeliğin gidişatına göre karar veriliyor benim bildiğim kaç haftalıksın bilmiyorum ama arkadaşımın eltisi 3üz doğurdu bi sıkıntı olmadı
    Natlus canım Rabbim sağlıkla hepsini dünyaya getirmeni nasip etsin öncelikle. Ama onlar seni bırakana kadar sen onları asla bırakma bence. Allah’ın izniyle de inşallah bırakmazlar seni. Benim komşum 1 ay önce 3 üz doğurdu. Normal yolla hamile kaldı. O belli olmaz ki Rabbim nasip etmediyse bir tanesi bile doğmuyor. Üçüzlerden önce oğlu 6 aylıkken karnında ölmüş ama Rabbim ona sonra 3 evlat verdi. Devlet hastanesinde Doğum yaptı 36. Haftasında sezeryanla aldılar kızlarını hepsi 2 kilodan daha azdı ve hiçbirini küveze bile koymadılar. Şimdi evde sağlıkla büyüyorlar. Bence o doktorun lafıyla karar verme muhakkak başka doktorlara git. Seni böyle demotive etmemeli doktor. İnşallah hepsini sağlıkla doğurursun🤲🤲
      Natlus ama neden 😥 kıymayın ya bi taneyi bulamayan var Allah canı verdiyse sizede o kuvveti verir inşallh 🙏🏽
        Kuzenim de doğal yolla 4 uzlere hamile kaldi doktor 2sini alalim tasiyamazsn demiş 2sinin kalbini durdurdular 5.5 aylikken diğer 2side öldü. Hep der keske kiymasaydm millet 6 tane doğuruyor canm sana zarari yoksa sağlığın iyiyse kalsn bnce. Allah kolayini verir.