• Gebelik
  • ŞEKER YÜKLEME YÜKSEK GELDİ

Oznurack1 moral almaya mi geldiniz… sordunuz söylüyorum ne değişik insanlarsınız gerçekten şaşıyorum yani… kırdığınız kalbin hesabını elbet verirsiniz iyi günler

Zeyzey97 siz benim kalbimi kırmadınız da ben mi sizin kalbinizi kırdım bu konuda değil ama başka bi konuda iyi bişey duymaya çalıştığınızda kötü kalbiyle karşındakini düşünmeyen birine denk gelirseniz sizde o zaman anlarsınız iyi günler..

Oznurack1 153 cıkmıstı bende aşırı meyve yıyodum üstunede su iciyodum halıyle yukseliyomus bu sekılde.canın illakı meyve ısterse yesıl elma ye cnm düşüruyomus sekerı

Oznurack1 ben bu gün 75 lik içtim ve kustum midem almadı normal çıkmış acaba kustum diye mi bizim referans 180 e kadar

Oznurack1 pardonda ben kalp kıracak ne söyledim
          Ayni şeyleri yasamis biri olarak size söylüyorum
          Ve bir terk bunu siz yaşamıyorsunuz bilin diye söylüyorum. Tabiki kimse kotu seyler yasasin istemem ama siz kendi sinirinizi öfkenizi başkasından cikariyorsunuz. Ve söylediğim gibi siz sordunuz ben söyledim ve hic kırıcı bir şey soylemedim…….

Ece003 keşke kusmasaydın doktora dedin mi kustuğunu bişey olmaz dedi mi

Oznurack1 söyledim yeniden içersen yine kusarsın dedi kan ver yinede bakalım dedi baktı sorun çıkmadı

Ece003 tamam çok kurcalamakta iyi değil psikolojimiz bozuluyor çok şükür bişey çıkmamış 🙏🏻

Oznurack1 Deme canim ya. Diyet verecek. İnşallah insuline gerek kalmaz. Sabırla geçecek inşallah. Ben de 13hafta boyunca diyet yaptım. Zor ama geçiyor canım.

Oznurack1 muz fırlatıyo resmen ama canınız cok cekerse yıyıp bol bol yuruyus yapın

Oznurack1 muz tek başına yenince yükseltiyor bende gebelik şekeri iki ay olmadan çıkmıştı ondan beridir insülin kullanıyorum muzu hergun yiyorum ama ardından yoğurtta yiyorum 3 4 kaşık feln o şekil çıkarmıyor ben sürekli olcuyorum da şekerini sabah akşam yemeklerden bir saat snra ama öyle yapınca yükseltmesi hiç Allah’a şükür. Bebise de yararlı o şekil tüket istersen