doganursezmag benim Bayram’dan önce 17 sinde kontrolüm bende seni hayırlısıyla bilgilendiririm inşallah🤲
Birde ben 11. Saatlik yol geldim ozamana randevu bulabildik .. Allah yardımcımız olsun inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 🤲
Bu arada bende 7 haftalığım ..
    doganursezmag evet canim ben koz kardeşim de öyleydi hatta bir düşük yapti doktoru ameliyat falan yapalim dedi vs sonra kabul.etmedi bir kaç ay sonra tekrardan hamile kaldi ve şuan 3. ayda sıkıntı yok yani guzel ilerliyor insallah sizinde sıkıntısız ilerler allah yardımcın olsun
      doganursezmag ay evet gördüm şok oldum şuan biz direk gördük demekki herkeste farklı oluyor ters Rahime bağlı olarak makata çok baskı olduğu için bebeğin asagıda olduğu zamanlarda çok sıkıntı cektim sadece yürümekte ve oturmakta ama pozisyon değiştikçe rahatlıyorsun korkma zaten benim bildiğim kadarıyla kendini rahim Doğuma hazırlamak için 12-15 hafta aralıgında kendiliğinden dönüyor düzeliyor Doğum sonrası eski halini alıyor ben şuan 38+5 teyim ve bir kere bile vajinal muayene olmadım hamileliğimde kendini etkileyip korkma herkesin yapısı farklı canım seninkinde öyledir belki 🤗
        Meldapakdemir hayırlısı bakalım az kalmıs nasıl olcak Allah bi avvazda kurtarır inşallah 🙏
        doganursezmag bende de var canım ama hamileyken doktor demedi dusugumden sonra öğrendim rahmimin ters olduğunu ama doguma veya hamilelige engel değilmiş kiminin de normal dogumdan sonra düzeliyormus
          Mylife1 düzeliyor ama Doğumdan sonra eski halini alıyor bebek büyüdükçe düzeliyor sadece
          Benim de arkaya dönük, nolmuş kiiii 😂😂 hiçbi şeycik farketmiyor. 5+3 keseyi gördük. 5+6 kalp atışlarını gördük (vajinal ultrason) 7+5 kalp atışlarını dinledik. 24+4teyiz şimdi . Hamile kalmaya zaten engel değil, zorlaştırdığı falan da Yok. Ben karar verdim ve hemen hamile kaldım 🤗 çok şükür oğlum kıpır kıpır 🙏🏼👣💙
            Meldapakdemir o konuyu bilmiyorum hangisi bebek ve benim için sağlıklı isr onu tercih edeceğiz tabiki🙏🏻
            Melikezturk benim de bu haftya kadar bilmiyorduk bu haftada kan da yüksek olup karnımdan görünmeyip vajinal görününce rahimin ters dendi bence bebek olmadan rahimin pozisyonunu anlayamadı
              doganursezmag yani çok büyük bi eksiklik değil bence o yüzden sordum kötü birşeymiş gibi konuşulmuş da. Farketmez yani Allah bizi de böyle yaratmış ve bi şekilde hamile kalıp bebişi görmüşüz:)