Aselinkooo evet ikinci de daha erken hissediliyor galiba. Bnde 14ün içinde hissetmeye basladım böyle elektrik çeker gibi bişey oluyo arada ama sürekli olmuyo arada bide ani bi hareket yapınca belli ediyo kendini
Hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Annekuzusu_0 Benimkide öyle ya 🤣🤣 kıpırdıyor eşime gel diyorum o elini koyuyor hareket yok 😂😂
mrvcl9 doktorla babasını sevmiyor doktor ultrosonu bastırdıydı sinirlendi🤣maşallah oğluma
Annekuzusu_0 😆😆 maşallah daha doğmadan herşeyi anlıyor bu bebişler Allah acılarını göstermesin inşallah analarına babalarına vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olurlar 🙏🙏☺️
mrvcl9 demi şimdiki zaman çocukları amin inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almamızı nasşp etsin hepimize
Aidabagiroffa aynen bende 21+3 oldum bugün aynıyız 🥰🥰 valla %90 kız dendi haftaya cuma detaylı ultrasonum var bakalım o zaman netleşir inşallah
- Haftada 🙏🏻
Annekuzusu_0 Aminnnnnn🙏 evet ya çok zekalılar maşallah 🥰
Nurtekeli42 ilk bebeğim kız ve 13 de öğrendik canm alakası yok bence😅
İlk 12 haftamda hissettim eşim ise 23 haftada hissetmeye başladı🦋🦋🦋🐣🐣
Şuan ise 26+3 haftamızdayiz🤰🐣🐣🤰
Zambak55 evet erkek 🙏
17.haftada❤️
Tugcely aynen canim.banada kiz denildi.bende 24ü gidicem detalyliya .o zaman net oyrenirim inwsAllah.ilk çocuk fark etmiyo zaten .Sag salim olsunlarda .geridi bombos
Aidabagiroffa aynen öyle canım allah hayırlısın versin inşallah
FeriDee aynen öyle 😍
16 haftalıkken falan damar atması gibi kalp gibi atıyordu 21. Haftada falan ufak ufak vurmalarını hissettim hareket ettiğini anlamaya başlamıştım