• Gebelik
  • Hareketlerini ne zaman hissettiniz?

Aselinkooo evet ikinci de daha erken hissediliyor galiba. Bnde 14ün içinde hissetmeye basladım böyle elektrik çeker gibi bişey oluyo arada ama sürekli olmuyo arada bide ani bi hareket yapınca belli ediyo kendini

mrvcl9 doktorla babasını sevmiyor doktor ultrosonu bastırdıydı sinirlendi🤣maşallah oğluma

mrvcl9 demi şimdiki zaman çocukları amin inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almamızı nasşp etsin hepimize

Edaa0707 2cı hamilelığım 15cı haftadayım 13cu haftada artık hıss edıyorum hele tatlı yeyince 🥰🤭

Aidabagiroffa aynen bende 21+3 oldum bugün aynıyız 🥰🥰 valla %90 kız dendi haftaya cuma detaylı ultrasonum var bakalım o zaman netleşir inşallah

İlk 12 haftamda hissettim eşim ise 23 haftada hissetmeye başladı🦋🦋🦋🐣🐣
          Şuan ise 26+3 haftamızdayiz🤰🐣🐣🤰

Tugcely aynen canim.banada kiz denildi.bende 24ü gidicem detalyliya .o zaman net oyrenirim inwsAllah.ilk çocuk fark etmiyo zaten .Sag salim olsunlarda .geridi bombos

irem benimde ikinci gebeliğim olmasına rağmen 17.haftamda hissetmeye başladım halbuki daha erken hissedersin demişlerdi…

16 haftalıkken falan damar atması gibi kalp gibi atıyordu 21. Haftada falan ufak ufak vurmalarını hissettim hareket ettiğini anlamaya başlamıştım