Hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Annekuzusu_0 Eğer öyleyse bizim kız hiç nazlı olmayacak 14 haftada netlesti 12 de tahminen kız demişti doktorumuz bizimki baya sergiledi kendini 😊🤗
Edaa0707 3.gebeligim hala aman aman hissetmiyorum 19+4 bekliyorum tam anlmaiyla ne zaman baslayacak
Tomurcuk1 maşallah annesi ne güzel benimkine %90 erkek dedi çok utangaç ama ellerini yüzüne kapattı geçen hafta
mrvcl9 bende şu an elimi koyunca damar atması gibi hissedebiliyorum
Annekuzusu_0 işte öyle başlıyor 😆😆
mrvcl9 babası dokununca sevmiyo ama
Aselinkooo evet ikinci de daha erken hissediliyor galiba. Bnde 14ün içinde hissetmeye basladım böyle elektrik çeker gibi bişey oluyo arada ama sürekli olmuyo arada bide ani bi hareket yapınca belli ediyo kendini
Annekuzusu_0 Benimkide öyle ya 🤣🤣 kıpırdıyor eşime gel diyorum o elini koyuyor hareket yok 😂😂
mrvcl9 doktorla babasını sevmiyor doktor ultrosonu bastırdıydı sinirlendi🤣maşallah oğluma
Annekuzusu_0 😆😆 maşallah daha doğmadan herşeyi anlıyor bu bebişler Allah acılarını göstermesin inşallah analarına babalarına vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olurlar 🙏🙏☺️
mrvcl9 demi şimdiki zaman çocukları amin inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almamızı nasşp etsin hepimize
Aidabagiroffa aynen bende 21+3 oldum bugün aynıyız 🥰🥰 valla %90 kız dendi haftaya cuma detaylı ultrasonum var bakalım o zaman netleşir inşallah
- Haftada 🙏🏻
Annekuzusu_0 Aminnnnnn🙏 evet ya çok zekalılar maşallah 🥰