• Gebelik
  • Hareketlerini ne zaman hissettiniz?

Annekuzusu_0 Eğer öyleyse bizim kız hiç nazlı olmayacak 14 haftada netlesti 12 de tahminen kız demişti doktorumuz bizimki baya sergiledi kendini 😊🤗

Edaa0707 3.gebeligim hala aman aman hissetmiyorum 19+4 bekliyorum tam anlmaiyla ne zaman baslayacak

Edaa0707 11+2 haftaligim elimi karnıma koyunca bazen titreşim gibi degisk hareketler hissediyorum gibi sizde mümkün mü hissetmem

Tomurcuk1 maşallah annesi ne güzel benimkine %90 erkek dedi çok utangaç ama ellerini yüzüne kapattı geçen hafta

Edaa0707 17.haftada böyle pıt pıt dokunur gibi bi histi zamanla şiddetlendi 😌

iremss karnının neresinde hissediyorsun

Aselinkooo evet ikinci de daha erken hissediliyor galiba. Bnde 14ün içinde hissetmeye basladım böyle elektrik çeker gibi bişey oluyo arada ama sürekli olmuyo arada bide ani bi hareket yapınca belli ediyo kendini

mrvcl9 doktorla babasını sevmiyor doktor ultrosonu bastırdıydı sinirlendi🤣maşallah oğluma

mrvcl9 demi şimdiki zaman çocukları amin inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almamızı nasşp etsin hepimize

Edaa0707 2cı hamilelığım 15cı haftadayım 13cu haftada artık hıss edıyorum hele tatlı yeyince 🥰🤭

Aidabagiroffa aynen bende 21+3 oldum bugün aynıyız 🥰🥰 valla %90 kız dendi haftaya cuma detaylı ultrasonum var bakalım o zaman netleşir inşallah