19 oldum hissedemiyorum 🥺😔😔😔😔
Hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Bende 20. Haftadayım ama daha anlamlandıramıyorum :( üzülüyorumda buralarda okudukca atma şeklinde 18 haftamda istemiştim bir kaç kere ama simdilerde birşey yok 19 haftalıkken doktorum bugun yarın demişti ama daha anlıyamıyorum
Ben 18.haftada hissetm
Tugcely aramız da bir gün varmış benım de 21+1😂
Zahide_civi bende 16ya doğru gidiyorum canım erkek mi ?
21 haftalıkken hissettim
Tugcely 😍aramzda 1gun varmiw ya bende 21+3 oldum suan.. sizde cinsiyyeti ne??
Tugcely yok ya galiba eyniyiz.. ben suan 12.den sonra yazdgim icin 21+3 oldum.. ayniyizz..
Benim ilk gebeligim olmasina ragmen cok erken hissettim. 15 haftalikken seyirme seklinde hissettim. Ilk baslarda hergun duzenli olmasa da gun asiri bazen hergun hissediyordum. Doktora soyledigimde karin yagimin cok ince oldugunu ondan hissedebilecegimi soyledi:) hamile kalmadan once 6 ay duzenli reformar plates yapmistim sanirim onun faydasini gordum🥰
Gamsecil ola bilir.amma 15.haftalikken bagirsaglarinda haraketini hiss edmis ola bilirsin..benimde ilk gebeliyjm ben 20.haftamda hiss eddim.kilolu deylm zayifim amma neden hiss edmedim bilmirem.amma wimdi hiss ediyorum 21.haftadaym bazen karnimdan bile hiss ediyorum gozukuyo.
16dan itibaren ona odaklanmaya başlayıp 17.haftada hissettim şuan tam 22+0 haftalığız haftalardır çok daha net hissediyorum 🤩
Edaa0707 ilk bebegim oldugu.icin gec hissettim sanirim 22 de hissettm ama oyle sanki minik kurt yutmuşum hissi sanki tuhafti. 9.aya girince yer daralir azalir dediler ben asil simdi simdu hissediyorum hareketlerini canliligini. Bizimkinin uyusuklulugundan dı demekki
21+4 haftada hissettim 🥰
Ben çok geç hissettim diyebilirim yani 4.veya 5.aydan snra anca sanırım