• Gebelik
  • Hareketlerini ne zaman hissettiniz?

İlk 12 haftamda hissettim eşim ise 23 haftada hissetmeye başladı🦋🦋🦋🐣🐣
Şuan ise 26+3 haftamızdayiz🤰🐣🐣🤰

Tugcely aynen canim.banada kiz denildi.bende 24ü gidicem detalyliya .o zaman net oyrenirim inwsAllah.ilk çocuk fark etmiyo zaten .Sag salim olsunlarda .geridi bombos

irem benimde ikinci gebeliğim olmasına rağmen 17.haftamda hissetmeye başladım halbuki daha erken hissedersin demişlerdi…

16 haftalıkken falan damar atması gibi kalp gibi atıyordu 21. Haftada falan ufak ufak vurmalarını hissettim hareket ettiğini anlamaya başlamıştım

Merve234 benim 10. Haftada aynı göz seğirmesi gibi oluyodu karnımda hatta çok korkmuştum ilk olduğunda internetten baktığımda rahim kaslarının uzamasından kaynaklı falan yazıyodu. Şuan 13 haftalığıyız ama bikaç gün önce pıt pıt diye hissettim bikaç saat sonrada içimde bişey kaydı gibi oldu 🙈 ilk gebelikte geç hissedersin diyolar ama kişiden ve bebekten kaynaklı değişiyo sanırım doktorumuz ultrasonda tarama testi için ölçümleri zor yaptı çok hareketli bi bebek dedi 😂

İlk gebelik olmasina rağmen 16. Haftada hissettim♥️

Edaa0707 net olarak 19-20 de ama ilk kıpırtı balık gibi kayma toparlanma olarak hissetmiştim 15 haftanın sonu 16. hafta da

İlk 19. Haftanın içerisinde waffle yediğimde çok net hissettim 🙈