• Gebelik
  • Hareketlerini ne zaman hissettiniz?

Edaa0707 19. Haftada hissettim ilk kelebek çırpıntısı gibi şeyleri 21. Haftada ilk tekmesini hissettim

Edaa0707 bugün 18 olduk karıncalanma vardı bi kaç gündür bugün de sanki karnımda bşey geziyo gibiii 😍

21+4 oldum hala hissetmedim 😞

1. Haftada hissettim 22 de daha net aslında hareket oluyomuş ama ilk gebelikte ve hafif olduğundan sanırım hemen hissedemiyomuşuz 🌸

Hamileliğe dair en merak ettiğim şey herkes harika bir duygu olduğunu söylüyor😍

Edaa0707 12. Haftadayim canim 3 gundur cok yogun sekilde hissediyorum kanamam oldu sanki anne iyiyim der gibi hareket ediyor. Doktorumuzda yerinde durmayan bi oglun var Allah yardim etsin dedi 😄

Esrayel Benimde ilk gebeliğim 19.haftada çok hafif şekilde hissetmeye başladım. Korkmayın zamanla daha da sertleşiyor hareketleri.

Gece yanlışlıkla yüz üstü yattığımda seyrelme ve karın ağrısı ile uyanıyorum 13+3 haftadayiz🤍

En belirgin olarak 20. haftada hissettim

Esrayel aynı sende bende tedirgin oluyorum daha 1 ay var detaylı ultrasona 1 ay beklicem

NaimeYilmaz, başlığı Hareketlerini ne zaman hissettiniz? olarak değiştirdi.

Drya55

Drya55 bende bir ay sonra detaylı ultrason için gidecem bakalım hayırlısı olsun inşallah