Edaa0707 18. Haftanın sonlarında belirgin bir şekilde hissettim. 20. Haftanın sonundayım artık dışarıdan görülebilen bir nabız atışı gibi 🥰 izlemesi de çok keyifli
Hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Edaa0707 19 da hafif 20 de tam :) 24 olduk fıkır fıkır maşallah gıdıklanıyorum artık içim hoş oluyor gerildiğini falan anlıyorum bazen tık tık vuruyor bazen güm güm :)
Esrayel al benden de o kadar 18 haftalık olduk bugün hiç bir tıkırtı hareket yok malesef
Edaa0707 19 haftada hiss etdim😍
Baştan beri varlığını hissediyorum gibi geliyor aslında tam olarak da 15-16 🥰😍artık kayıyo gibi çok güzel his 🥳
Edaa0707 17. Haftada cnm kelebk kipirtisi gibi hissettim m
Iki hamileliğimdede 16 da hissettim. Ilk hamileliğimde mısır patlağı gibi 16+0da, ikinci hamileliliğimi 16+5de tekme gibi hissediyorum resmen.
Betulsen34 Bende 16. Haftada hissetmiştim ilk gebelikte ikincisi şuan 15te hiç bir belirti yok siz 16 öncesi ufak şeyler hissediyor muydunuz
Missewos bağırsak hareketi olmasın canım o 12 çok erken😂
Edaa0707 15+5 bir otobüs yolculuğunda. Daha önce hiç böyle bir şey hissetmediğini için direk annemi aradım anne bir şeyler oluyor içimde bir yayı gerdiler bıraktılar bebeğe bir şey mi oluyor dedim annem de sıkışmıştır o yüzden gerinmiştir dedi. Yaşadığım en güzel şeydi şimdi 19+6 üç gündür muhteşem tekmeler yiyorum. Kendisini daha güçlü hissettiriyor bebeğim 🎀
sanırım bu sabah tam 15 haftaliğız sabah elimi karnima koydum bisey vurdu kactı gibi hissettim ❤🤲
15+6 olduk daha hissetmedim net bir şekilde sanki ara ara kıpırdama oluyor gibi ama bağırsak da olabilir emin olamadım o yüzden tam 🤣🤣
Baldandamla 13 14 haftalarda icimde sanki ordan oraya birsey gitti. Bence bebekti. 😊
Steacher yani 😂 farkediliyor