Edaa0707 iremss biz şuan 16+5 iz böyle seyrelme gibi hissediyorum ama onun dışında hareket olarak ne zaman hissedicem çok acele ediyorum galiba 😀
iremss Edaa0707 ya o ara doktora sormuştum ilk gebelikte tam tanımlamak işte hareket bu diyebilmek için 18-19 hafta öncesi zor demişti ama tabi hissedilebilri de ya 😂
Aselinkooo İlkinde 20den sonra ikincide 15 16 gibi ama net tekme değil, kayma seyirme kelebek çırpıntısı gibi. Ve düzenli de değil hissetmediğim günler de oluyor
FeriDee Aselinkooo evet ikinci de daha erken hissediliyor galiba. Bnde 14ün içinde hissetmeye basladım böyle elektrik çeker gibi bişey oluyo arada ama sürekli olmuyo arada bide ani bi hareket yapınca belli ediyo kendini
Buki35 irem benimde ikinci gebeliğim olmasına rağmen 17.haftamda hissetmeye başladım halbuki daha erken hissedersin demişlerdi…
Aidabagiroffa Tugcely yok ya galiba eyniyiz.. ben suan 12.den sonra yazdgim icin 21+3 oldum.. ayniyizz..
Zahide_civi Edaa0707 evet erken hissettim ve ben hergun ilahi açıp onu dinletiyorum oyle alıştı açmadım zamanlar da hareketsiz 😂
zzeliizz Edaa0707 bende 14 15 de hissettgmi iddia ediyordum. Göbeğim ara ara sertleşiyor ve sertlik yer değiştiriyo kesin bebek dyordum kasilmaymis 😂
3Aysenur33 Esrayel Benimde ilk gebeliğim 19.haftada çok hafif şekilde hissetmeye başladım. Korkmayın zamanla daha da sertleşiyor hareketleri.
anneoluyorum27 Esrayel al benden de o kadar 18 haftalık olduk bugün hiç bir tıkırtı hareket yok malesef