• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Fundabshn dha ageçen hafta sordum 185 TL idi evet aynı gölrunup fıyatı yuksek olanlarda var. Aradaki farkı sordum düğme farkı var o yuzden Fıyat farklı cıkuyor dedi

NaimeYilmaz, başlığı Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı? olarak değiştirdi.

emineerustun fazla olmaz aslında kiyafet sonuçta giyer ama sarı renk yaptırmamanızı öneririm yenidoğan sarılığının teşhisini zorlaştiriyor canim 😊

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Fundabshn ya canım çok sağol 😍 ama çok soru sordum sana senin paketinin aynısı değil sanki o . Sende hem tabşanlı var hem normal tulum var ayroyetten alt üst takım var. Orada göremedim ben. Hakkını helal et çok soru sordum

Dryakbts Helal olsun canım benim ne demek yok aynısı merak etme sipariş özetimden attım sana linki şüphe olmasın içinde 😘💐İstediğin kadar soru sorabilirsin hiç öyle rahatsız ettim gibisinden düşünme 🌸

Madre bebekten aldım tavşanlı 3Lü takım gayet güzel geldi 👍🏻 İnternet sitesinden alışveriş yaptım. Bir de asafindukkani diye bi adresten yine 3lü yanında takı yastığı ve battaniyesi var sparişimi verdim ama henüz gelmedi 😅