• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Cansel22 Aynen 😂 kaç haftaliksin canım bende çok beğeniyorum minilola butikteki hastane çıkışlarını ama kararsizim

@"kizannes

@"kizannesi_1004 çok güzel olmuş güle güle giysin
    Ben 2 tane yaptırmayı düşünüyorum birini özellikle sarı renk ilk doğduğu zmaan giysin diğerini de beyaz düşünüyorum fazla mı olur acaba 🙄

Nurr122 28 oldum bugün bu ay çıksın siparis veriyim diyorum ama kac gunde gelir gec kalmasindanda korkuyorum açıkçası

Fundabshn dha ageçen hafta sordum 185 TL idi evet aynı gölrunup fıyatı yuksek olanlarda var. Aradaki farkı sordum düğme farkı var o yuzden Fıyat farklı cıkuyor dedi

NaimeYilmaz, başlığı Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı? olarak değiştirdi.

emineerustun fazla olmaz aslında kiyafet sonuçta giyer ama sarı renk yaptırmamanızı öneririm yenidoğan sarılığının teşhisini zorlaştiriyor canim 😊

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Fundabshn ya canım çok sağol 😍 ama çok soru sordum sana senin paketinin aynısı değil sanki o . Sende hem tabşanlı var hem normal tulum var ayroyetten alt üst takım var. Orada göremedim ben. Hakkını helal et çok soru sordum