• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Minnakkurabiyeveannesi27 Ben site hesabından aldım direk instagramdan sipariş vermedim instagram üzerinden sipariş verdiğim lohusa takımlarımdı canım o zamanlar 185 civarı bişeydi şimdi ne kadar bilmiyorum 💐

Dryakbts 10lu set olarak yaptırdım canım 2 ay önce yaptırmıştım, site hesabından hastane çıkışımı instagram sayfasındada lohusa takımımı sipariş verdim 💐☺️

ruzgarsmomm Amin inşallah canım cümlemizin bebekleri sağlıklı olsun 🤲🏻 Evet aşırı boyutta bi zamn geldi herşeye 😏

Btl2652 Evet canım güvenilir korkma ben hastane çıkışı elime geldiği gibi lohusa takımlarımı sipariş ettim daha sonrasında puset örtüsü siparişi verdim 1 hafta içerisinde beya en geç 10 gün içerisinde geliyor merak etmeyin 💐 puset örtümüzü daha yeni sipariş ettik henüz elime ulaşmadı ☺️

gulsumm1 Baya artmış demekki ben iki ay önce yaptırmıştım 😏 Zam gelmeyen birşey yok ki 😩

Cansel22 Aynen 😂 kaç haftaliksin canım bende çok beğeniyorum minilola butikteki hastane çıkışlarını ama kararsizim

@"kizannes

@"kizannesi_1004 çok güzel olmuş güle güle giysin
          Ben 2 tane yaptırmayı düşünüyorum birini özellikle sarı renk ilk doğduğu zmaan giysin diğerini de beyaz düşünüyorum fazla mı olur acaba 🙄

Nurr122 28 oldum bugün bu ay çıksın siparis veriyim diyorum ama kac gunde gelir gec kalmasindanda korkuyorum açıkçası

Fundabshn dha ageçen hafta sordum 185 TL idi evet aynı gölrunup fıyatı yuksek olanlarda var. Aradaki farkı sordum düğme farkı var o yuzden Fıyat farklı cıkuyor dedi

NaimeYilmaz, başlığı Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı? olarak değiştirdi.

emineerustun fazla olmaz aslında kiyafet sonuçta giyer ama sarı renk yaptırmamanızı öneririm yenidoğan sarılığının teşhisini zorlaştiriyor canim 😊

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.