• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Fundabshn annekalbielimde sayfasından yaptırdım, 55₺ ama boyut büyük ve diş kaşıyıcı olarak da kullanılabiliyormuş. Farklı renk ve modellerde mevcut canım bak istersen 😌

Berru Yok canım bir kuruş bile indirmediler atayım sana lohusa takımımı ☺️ Bir tane de annem beyazlı takım almış başka da almadım yeter diye düşünüyorum 😘

Hafize123 Canım 10lu set halinde madre bebek sayfasından 2 ay önce 185 tlye yaptırdım şuan ne kadar bilmiyorum ☺️ İki gün önce puset örtüsü siparişi verdim onada 116 tl verdim kargo parasıyla beraber 💐

Btl2652 Estağfurullah canım benim ne demek yardımcı olabildiysem eğer ne mutlu bana 🥰💐

Fundabshn çok güzel güle güle kullan benim üçüncü olduğu için bunlardan bir önceki çocuğumdan vardı ve hevesimi aldım bunlardam.Rabbim.hayirlisiula kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Berru Amin canım benim inşallah cümlemizinkini 🤲🏻💞 Seninde çocuklarını Allah bağışlasın maşallah Rabbim sağlık huzur versin inşallah evlatlarınla ailenle 🌸

Elikra takip ediyorum o sayfayı inanılmaz güzel modelleri var. Ben de oraya yaptırmak isterim :)

Yalova77 başka sayfalara göre pahalı ama modeller farklı o yüzden istedim bi de daha kaliteli geldi bilmiyorum artık bakalım

Mnsaskin 2 ay oldu canım ama ben site hesabından baktım 209 olmuş aldığım ürün yani öyle aşırı artma olmamış ben 185e almıştım ☺️ Herşeye zam geldi bunlara da gelmesi çol normal fazla gelmemiş yani 💐