Minikpirincim Ben de istanbul da özel nisa hastanesine gidiyorum 75 lira muayene ucreti. Doktorumdan cok memnunum. Ablamin 3 gebeliginin kontrolu de ayni doktorda oldu. Baska hastaneye de gitse 500 lira da olsa muayenesi giderim pesinden .
pamuksekerinannesi Durununannesi Aynen asistanı Dilek hanımla konuştum bende dün 2 hafta olmayacak dedi.. Bende çok memnunum çok ilgili çok bilgili ve moral veriyor sağolsun.. 37 hafta da cidden doğum her an olabilir normal mi dedi sezaryan mı? Bide Son haftalar hafta da bir geleceksin demişti bana şimdi sen başka doktora mı gideceksin cnm kontrole? Sezeryan olursa Leyla hanıma yaptırmak istiyorum bende ama normal olursa mesai saatleri dışındayken gelmiyor mecbur başka doktora yaptırcaz😞 Allah yardımcın olsun İnşallah bir avazda kurtulursun cnm🙏
Durununannesi pamuksekerinannesi. Beni iki haftaligina baska bir doktora emanet etti canim ☺ Dondugu gune randevu verdi o gune kadar dogumum olmazsa o gun kendisi ilgilenicek. Gercekten bende cok memnunum kendisininden. Simdilik hersey yolunda o yuzden normal dogum dusunuyorum bir sıkıntı olmadigi surece insallah 😊 Rabbim sanada yardim etsin saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah
pamuksekerinannesi Firdevssaim Durununannesi Neden şubeler arası bu kadar fazla fiyat farkı var ki 105 TL kadar😳
KadirMerveAknc Bende tekirdağ merkezde genesise gidiyorum Abdullah beye 150 tl veriyoruz her ay kontrolümüz oluyor.
pamuksekerinannesi Durununannesi Amin cnm bende normal istiyorum sana da bana da nasip olur İnşallah🙏🤗 Senin kuzunda sağlıkla gelsin bi avazda kurtarsın Rabbim seni İnşallahhh🙏🤗💕🌸🎀
Durununannesi pamuksekerinannesi. insallah canim benim cok tesekkur ederim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallah 🙏❤