Babyboymom Zs18 Aylık ücret mi acaba? Bana da 60 dedi de doktor ben biraz anlamadım ayak üstü konuşmuştuk. Şartları nasıl ayda 2 kez mi gidiyorsun
pamuksekerinannesi Yenianne İstanbul Koşuyolu Medipol normalde 115 sanırım ama benim doktor yard.doç o yüzden 125 tl. Bu arada ssk lı fiyatı canım😘
Nilinannesi pamuksekerinannesi ben de Koşuyolu medipole gidiyorum 125₺ ücreti hangi dOktora gidiyorsun canım? Memnun musun?
NeseO pamuksekerinannesi Medipolden memnun musun? Dogum fiyatları falan nasıl acaba? Ben hala hastane arıyorum 🙁
Zeynebinannesi pamuksekerinannesi bende ayni hastaneye gidiyorum Seval Pataya 115 tlydi zam gelfi 125 tl oldu sen hangi doktora gidiyorsun kac haftaliksin
dlrgktn Ben istanbul türkiye hastanesi 110 tl veriyorum hastaneden çok memnunum ilgi alaka üst düzeyde hastanenın alanıda çok ıyı yeşillikler arasında hiç hastane gibi değil
MurathanErdem dlrgktn merhabaaa türkiye hastanesinde kime tedavi oluyorsunuz,normal doğum yaptırmaktan yanalar mı bu arada 😕
Kubraefe1994 Yenianne edRemit hangi hastane canım bende balikesir edremit merkezde oturuyorum ekin tip merkezine gidiyorum
lutfiyearalik Yenianne İstanbul esenyurttayım. Buranın en iyi hastanesine gidiyorum ve müthiş bir doktorum var. 50 TL muayene ücreti. Ve sadece ayda 1 çağırıyor.
Mevsim123 Yenianne şanlıurfadayım ben şehire göre değişiyo demekki ama bu kadar ucuk fark olması enteresan.
AhuMehmet Mevsim123 Şanlıurfa'da kime gidiyorsunuz bende urfadayim ve henüz doktor belirleyemedim doktor iyiyse hastane vasat iyi hastanedeki doktorlar güven vermiyor 😔
Zozan Mevsim123 canım ilk gebeliğim ve ilk doktor kontrolüm olcak Ceylanpınardayım urfaya doktora gelmeyi düşünüyorum hangi hastahane yardımcı olur musun
Gulden Debug O hastane ile ilgili olumsuz yorumlar duydum özellikle doğumla ilgili ve hijyenik olmaması gibi..Memnunmusunuz.Bir de hangi doktor acaba
liya GamzeGoktas bnde dikmenden istanbula gelin geldim caminin altındaki çağdaşın orda oturuyordum yazını görünce çok sevindim 😍
TutkuYasin Debug Debug bende hayat hastanesine gidiyorum 45 oldu ama yeni yil zammi 😊 Bu arada hangi doktor
Smyyee42 Zeynep bende mega medipole gidiyorum nagihan hanım ama muayene ücreti 110 lira sizin doktorunuz kim
Semaeker Bende İstanbul da yaşıyorum özel hastaneye gidiyorum 30 dan başlıyor en uygun hastane , 200 e kadar da çıkıyor
MelekBK Semaeker 30a hangi hastane var 😱 ben 60a gidiyorum. Ortalama fiyat İstanbul'da bu diye biliyorum
Mami Semaeker Yenianne 350 tl muayene ucreti +50 tl nst anneler her hafta gittiginizde nst ücretini ödüyormusunuz?
Emos2424 Yenianne kocaeli gebzede oturuyorum burda 50 lira veriyorum ama memnun değilim doktorumu degsitircem herkes onu tavsiye ediyor ama muane ucreti ne kadar bi fikrim yok