Dsa Civcivinannesi evet Meryem hanım'da çok ilgili alakalı bir doktormuş öyle duyuyorum. Kaçıncı haftanızdasınız? Hastaneden memnunmusunuz?
NilaydilDayolu HumeyraKavakEla ben arayıp sordum hastaneyi kadım doğum muayene ücreti 115 tl dediler siz neden 150 veriyorsunuz..? Acaba 🤔
pamuksekerinannesi AybkeEyuboluukuryurt Canım zam gelmemişti bunu yazdığımda.. Daha sonra aralıkta 135 olmuştu ve ocakta 150 oldu😞 İki ayda 2 kere zam geldi.. Bende Leyla Altuntaş’a gidiyorum yardımcı doçent olduğu için 10 lira daha fazla ödüyorum.. O dönem 2 kere zam gelince çok sinirlenmiştim ama doktorumdan çok memnunum kimse de randevu alamıyor asla bırakmam diye mecbur kaldım ses edemedim😞
AybkeEyuboluukuryurt pamuksekerinannesi hainler 👊🏻 Bu arada edindiğim bir bilgiyi paylaşayım. Çok sıkı pazarlık yapın . Pazarlık yapınca doğum fiyatlarında indirim yapıyorlar 😊 bana 3500 tl fiyat verdiler doğum için . Eşim artık sıkı bir pazarlığa otursun 😬
Durununannesi pamuksekerinannesi. merhaba bende Leyla Hanima gidiyorum. Dediginiz gibi ust uste zamlara bende cok sinir olmustum. Ama Leyla hanim gercekten super bir doktor. En son cuma gunu gittim ve 2 hafta izinde olucakmis kendisi malesef 😔 37. Haftadayim. Cok tedirginim o yokken dogururum diye valla 😞
pamuksekerinannesi Durununannesi Aynen asistanı Dilek hanımla konuştum bende dün 2 hafta olmayacak dedi.. Bende çok memnunum çok ilgili çok bilgili ve moral veriyor sağolsun.. 37 hafta da cidden doğum her an olabilir normal mi dedi sezaryan mı? Bide Son haftalar hafta da bir geleceksin demişti bana şimdi sen başka doktora mı gideceksin cnm kontrole? Sezeryan olursa Leyla hanıma yaptırmak istiyorum bende ama normal olursa mesai saatleri dışındayken gelmiyor mecbur başka doktora yaptırcaz😞 Allah yardımcın olsun İnşallah bir avazda kurtulursun cnm🙏
pamuksekerinannesi Firdevssaim Durununannesi Neden şubeler arası bu kadar fazla fiyat farkı var ki 105 TL kadar😳
Firdevssaim Istanbul sefaköy medipol hastanesi ucret 45 tl...fakat emniyet mensuplari ile anlasmali oldugundan ucret odemiyrm doktorumdanda memnunum.
balbebisinannesi Yenianne ben ilk kontrolüme gittim geçen gün ve 100 tl verdik Konya özel medicana hastanesi benimki de
Minikpirincim Ben de istanbul da özel nisa hastanesine gidiyorum 75 lira muayene ucreti. Doktorumdan cok memnunum. Ablamin 3 gebeliginin kontrolu de ayni doktorda oldu. Baska hastaneye de gitse 500 lira da olsa muayenesi giderim pesinden .
Durununannesi pamuksekerinannesi. Beni iki haftaligina baska bir doktora emanet etti canim ☺ Dondugu gune randevu verdi o gune kadar dogumum olmazsa o gun kendisi ilgilenicek. Gercekten bende cok memnunum kendisininden. Simdilik hersey yolunda o yuzden normal dogum dusunuyorum bir sıkıntı olmadigi surece insallah 😊 Rabbim sanada yardim etsin saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah