Gulden Debug O hastane ile ilgili olumsuz yorumlar duydum özellikle doğumla ilgili ve hijyenik olmaması gibi..Memnunmusunuz.Bir de hangi doktor acaba
liya GamzeGoktas bnde dikmenden istanbula gelin geldim caminin altındaki çağdaşın orda oturuyordum yazını görünce çok sevindim 😍
TutkuYasin Debug Debug bende hayat hastanesine gidiyorum 45 oldu ama yeni yil zammi 😊 Bu arada hangi doktor
Smyyee42 Zeynep bende mega medipole gidiyorum nagihan hanım ama muayene ücreti 110 lira sizin doktorunuz kim
Semaeker Bende İstanbul da yaşıyorum özel hastaneye gidiyorum 30 dan başlıyor en uygun hastane , 200 e kadar da çıkıyor
MelekBK Semaeker 30a hangi hastane var 😱 ben 60a gidiyorum. Ortalama fiyat İstanbul'da bu diye biliyorum
Mami Semaeker Yenianne 350 tl muayene ucreti +50 tl nst anneler her hafta gittiginizde nst ücretini ödüyormusunuz?
Emos2424 Yenianne kocaeli gebzede oturuyorum burda 50 lira veriyorum ama memnun değilim doktorumu degsitircem herkes onu tavsiye ediyor ama muane ucreti ne kadar bi fikrim yok
Pinaryyim Sakaaryada özel muyaneye gdiyorm ilk gittigimde yüz verdim sonrası 80lira olarak devam ediyo.
NesrinGnerYlmaz Sevtap merhaba, acaba memnunmusun doktorundan, ben daha önce bir kere gittim ve resmen döver bi konuştu benimle 🙁
Kubdenya YagizKereminAnnesi kayseri aci badem de hangi doktora gidiyorsunuz ben hüsne hanıma gidiyorum ama rastgele gittim
Elmalikurabiye YagizKereminAnnesi hangi doktora gidiyorsunuz? Ben muhtemelen kayseride yapcam dogumumu. Normal dogum destekleyen bir doktor ariyorum.
ErvaVeBebegi EdaMinaKele her randevu da mi veriyorsunuz? Ben baska hastanedeyim 47 veriyom ve türkiye hastanesine gitmeyi düsünüyom da
gozdetrkz Rabiosa merhaba Avrupa yakasındasınız anladığım kadarıyla Florya da yeni açılan hastaneye mi gidiyorsunuz siz
Mysfelf Rabiosa florya niye uygun fiyatlı bilginiz var mı? Ben gop medical parkta 115 tl veriyorum uzm.dr
Gozdebute Melikekeskinn hangi dr bende medikal parka gidiyorum 125₺ aynı hastane içerisinde bile fiyat mı değiştiriyorlar