patilibalik kayısı kompostosu ılık için ama
Hastanede kaldım, çıkamıyorum yardım 😓 - sezaryan sonrasi gaz
patilibalik hosafın ıcındekı tanelerı degıl suyunu icin. Tanesıne ızın vermemıslerdır belkı 🙄 benım ılk sezeryanmda hastane de hosaf için diyolardı
patilibalik rezene çayı ic kuzum
patilibalik Gazı bilmemde bebiş hoşşgelmiş 🥰😀
patilibalik kahve kabuzlığı artırır yalnız hoşaf içmelisiniz
Öncelikle daha sonradan yazan cevap veremedigim tüm annelerden özür diliyorum 😭 minik kızım annesi gazlı dinlemiyor tabii onunla ilgileniyordum küçük bi ara bulup post açmıştım ve çok şükür böyle bir platform var gecenin köründe bir sürü cevap aldim çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin bu arada annelik çok güzel bir duygu zaman geçtikçe daha bir anlasiliyor. Ben kendime burda cevap ararken sabaha karşı bir pırt geliverdi sonrası çorap söküğü oldu… Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder 😁 yalnız o kadar çok ilaç verdilerki bu seferde sürekli tuvaletteyim… Edilen dualara dikkat etmek gerekiyor arkadaşlar 👀 bu arada kayısı hoşafı gaz yapar eder o bu yasak dediler dediler sabah kahvalti olarak bana kayısıli meyve suyu getirmeye utanmadilar 🙄🥲
nevarneyokk sende hoşgeldin minik deniz kızı 👀👀😎
patilibalik lavman yapiolar cikmazsa bana öle yaptilar
lunam ay teşekkür ederim ❤️
dml33 gerek kalmadı çok şükür 🙋♀️
Kizannesi92 tez zamanda yavrunuzu kucağınıza alın inşallah 🎈🍉❤️
patilibalik vivident naneli sakız al çiğne o çıkarır
patilibalik çok şükür cnm bn çok yurumustm hemdirler artk yorma.kendni. dediler 😅bnde napcklar. Acaba dedim çıkarken lavman yaptilar bilseydm yurumezdm. Dedim
Ruv123- böyle durumlarda kayısı hoşafı vivident sakız bol su yürüyüş baktık hasta gaz çıkaramıyor duphalak şurup var ondan veriyoruz onla da çıkmazsa rektal tuşe yapıyoruz o şekilde çıkılıyor gaz çıkmadan zaten katı yemene izin vermezler karnını sıcak tut ayaklarını da o da rahat çıkmasını sağlar
Yaptınız mı
patilibalik çok teşekkür ederim bu sabah kavuştuk kızımla inşaallah bir daha tekrarlamaz enfeksiyonu
patilibalik bitter çikolata bir iki tane at ağzına yavru hiç bişe olmaz
patilibalik yaş üzümden yapılan kompostonun çok iyi geldiğini duydum ama ben tecrübe etmedim henüz