kedivebebekannesi5555 sevimlikek Unisex bir isim nefes illa kız olcak diye bişey yok 😅🤭 ama genelde kız diye biliniyor tabi sanırım dizi karakterinden dolayiii
sevimlikek kedivebebekannesi5555 hm anladım olsun nefes güzel sizde oğlunuza koyacakmışsınız rabbim ismi gibi güzel yaşasın hayırlı uzun ömürleri olsun
Diloss_14 busrakoylu kuranda geçmesi önemli değil isimlerin anlamlarının güzel olması önemli Kezban ismi de geçer misal ama yalancı demek konulmaz öyle düşün anlamı güzel olsun yeterli
busrakoylu Diloss_14 yaa peki çok teşekkür ederim Lina ismine o kadar ısınmıştım ki şimdi vazgeçmek biraz zor olurdu anlamıda güzel zaten tekrar teşekkür ederim canım😇🌸
Ceydaa61 ozge07070 bu isim bilinen aksine konulmaması gereken isimlerdenmiş. İsterseniz siz yine de bir araştırın. Nihat Hatipoğlu’ndan dinlemiştim. Belinay konulmaması gerekiyormuş
4cocukanasi Tugce_64 benimde cok karışık kafam bir kızım var beren ona uygun olsun dedim derin beliz beril karen yaren var kafamda ama ipek isminde bayılıyorum cok naif
Msl_ege 4cocukanasi selen koyun :) benim adın selen , kızım olacağını öğrendim beren ismini çok beğeniyorum . beren& selen
anne_2 Minnakannesiii Bizimde inşallah Allah nasip ederse Ayliz düşünüyoruz 🥰 çok kibar bir fonetiği var ve anlamı güzel. Göbek adı olarak Hüma düşündük birde ama tek isimli olacak inşallah 💐 ismiyle yaşasın kuzularımız.
rukigokhann Duru ,Beril ikisi arkasındayım. Eşimde Görkem koymayı çok istiyor. Kızda da gördüm erkekte de ama çoğunlukla erkeğe konuyor sanırım
busrakoylu Ceyduygu vallahi aklım karıştı canım içim de çok ısınmıştı Lina ismine şimdi vazgeçersem de dımdızlak kalırım isim yok çünkü beğenmiyorum🤭 ama eğer öyleyse hiç vazgeçmem anlamı da güzel🌸 teşekkür ederim😇
Tuliy5 ozge07070 Evet Belinay aslında korku saçan ay ve bölünen ay demek canım. Güzel bir anlamı yok 😔