papatya_35 Karen Eylül Ayliz Masal Kumsal Elis Yağmur Elfin Duru Defne Gökçe ve çok klasik ama Zeynep 💙
eeebruuu Tugce_64 Allah izin verirse kızım olacak ismi de Nefes olacak 🥰 Annesiyle babasına bir ömür nefes olsun ❤️🤲
Deryy Tugce_64 benim melina adında kıZım var adı gibi naif tavsiye ederim 😅 bide nil ve almila ismini çok beğenirim
ftmnr_drgt Tugce_64 Biz kızımıza Armin ismini koyduk🥰 Erkek ve kıza uyumlu bir isim 1.ayimizda düşünmüştük şimdi son 89 Arminimizi bekliyoruz 🥰
sevimlikek kedivebebekannesi5555 oğlana oluyor mu canım nefes ismi kız ismi değilim ben öyle biliyorum ama çok güzel isim
anne_2 Minnakannesiii Bizimde inşallah Allah nasip ederse Ayliz düşünüyoruz 🥰 çok kibar bir fonetiği var ve anlamı güzel. Göbek adı olarak Hüma düşündük birde ama tek isimli olacak inşallah 💐 ismiyle yaşasın kuzularımız.
kedivebebekannesi5555 sevimlikek Unisex bir isim nefes illa kız olcak diye bişey yok 😅🤭 ama genelde kız diye biliniyor tabi sanırım dizi karakterinden dolayiii
Glfdnaktr PamirMira Evet ya benimde aynen öyle hiiiiiç isim bulamiyorum çok takiyorum kafama sasirdim artık napcagimi 23 haftaya geldim 😔
sevimlikek kedivebebekannesi5555 hm anladım olsun nefes güzel sizde oğlunuza koyacakmışsınız rabbim ismi gibi güzel yaşasın hayırlı uzun ömürleri olsun
Diloss_14 busrakoylu kuranda geçmesi önemli değil isimlerin anlamlarının güzel olması önemli Kezban ismi de geçer misal ama yalancı demek konulmaz öyle düşün anlamı güzel olsun yeterli
busrakoylu Diloss_14 yaa peki çok teşekkür ederim Lina ismine o kadar ısınmıştım ki şimdi vazgeçmek biraz zor olurdu anlamıda güzel zaten tekrar teşekkür ederim canım😇🌸