rukigokhann Duru ,Beril ikisi arkasındayım. Eşimde Görkem koymayı çok istiyor. Kızda da gördüm erkekte de ama çoğunlukla erkeğe konuyor sanırım
busrakoylu Ceyduygu vallahi aklım karıştı canım içim de çok ısınmıştı Lina ismine şimdi vazgeçersem de dımdızlak kalırım isim yok çünkü beğenmiyorum🤭 ama eğer öyleyse hiç vazgeçmem anlamı da güzel🌸 teşekkür ederim😇
busrakoylu Diloss_14 yaa peki çok teşekkür ederim Lina ismine o kadar ısınmıştım ki şimdi vazgeçmek biraz zor olurdu anlamıda güzel zaten tekrar teşekkür ederim canım😇🌸
Tuliy5 ozge07070 Evet Belinay aslında korku saçan ay ve bölünen ay demek canım. Güzel bir anlamı yok 😔
Melek1111 Gaye001 asel Arapçada bal demektir.Cennete de olur dünya da da .Bildiğiniz bal yani .Bizim insanımız herşeyin başına ‘CENNETTEKİ ‘ ekini koymayı çok seviyor
Gaye001 Melek1111 internette ne yazıyorsa ona göre fikir veriyorum niye bu kadar sert tavır sergiliyorsunuz onu anlamadım 🤣
papatya_35 Zeyno2016 Benimde ayrı bi sempatim var Zeynep ismine. Çok klasik ama kulağa hoş geliyor söylemesi çok güzel birde tanıdığım Zeynepler hep çok kibar çok güzel biraz nazlı ❤️❤️